Új Cambridge Audio sztereó erősítők

2015. június 12., péntek, 09:20

Cambridge CA CXA60 CXA80 audio hifi erősítő szrtereó Cambridge Audio hifi erősítő sztereó erősítő CA hifi integrált sztereó erősítő Cambridge Audio erősítő

CXA60 és CXA80 néven debütált két új integrált sztereó erősítő az angol Cambridge Audio kínálatában. A DAC-kal egybeépített készülékek már itthon is kaphatóak.

Cambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő és CXN hálózati audio lejátszóCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő és CXN hálózati audio lejátszóCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítőCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítőCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő hátlapCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő csatlakozókCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő logóCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő kijelzőCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítőCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítőCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő DACCambridge Audio CXA60 integrált sztereó erősítőCambridge Audio CXA60 integrált sztereó erősítőCambridge Audio CXA60 integrált sztereó erősítő hátlapCambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő és CXN hálózati audio lejátszó

A Cambridge Audio nem csak termékeit, hanem saját arculatát is újítja a frissesség megtartása érdekében. A legújabb, CXA80 és CXA60 típusú integrált sztereó erősítők a cég aktuális, masszívan elegáns megjelenését hordozzák, melynek fejében minimalista külsőt kapunk, szálcsiszolt alumínium előlappal, rajta háttérvilágított panellel. Alsó fertályán elhelyeztek egy befelé ívelő toldó elemet, ami részben talpként funkcionál, részben pedig erős, tömbszerű megjelenést kölcsönöz a készülékeknek.

Cambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő

Mindkét erősítő középre szerelt toroid transzformátorral rendelkezik, melyet szép rendezett módon vesznek körbe a jelfeldolgozásért és erősítését felelős áramkörök. Nem árt tudni, hogy az új elektronikákban beépített DAC is található: nem a legújabb, de sok, korábban általunk is tesztelt, high end kategóriás készülékben is bizonyított már a Wolfson WM8740 chip, amely maximum 192 kHz/24 bites mintavételezéssel képes dolgozni.

Cambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő

Külsejük alapján azt hinnénk, hogy a nagyobbik CXA80 csak az analóg XLR és a számítógépes kapcsolatot szolgáló digitális USB bemenettel különbözik kistestvérétől, valójában azonban belül is más: a nagytestvér duál monó rendszerként működik, a kettős egyenirányítók és a jobb illetve baloldal számára elkülönített tápcsatornák által. Emellett kimeneti teljesítménye is nagyobb: a CXA60 8 ohmon 60, míg a nagytesó 80 W teljesítmény leadására képes.

Cambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő csatlakozók

Mindkét modellről meggyőződéssel nyilatkozta a Cambridge Audio, hogy árukat meghazudtoló hangzást produkálnak, rendkívüli sztereó térrel és részletező képességgel. Hogy ezt miként vitték véghez, arról mi is szívesen meggyőződnénk, éppen ezért már kölcsön is kaptuk néhány hétre a kisebbik modellt, hogy hamarosan kimerítő cikkben számolhassunk be tudásáról Kedves Olvasóinknak.

A CXA60 239 900, míg a CXA80 299 900 Ft-os áron már az Audiophile Szalon bemutatótermében is kipróbálható, megvásárolható.

www.audiophile-szalon.hu

www.cambridgeaudio.com

Cambridge Audio CXA80 integrált sztereó erősítő és CXN hálózati audio lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.