Megújult az Extreme Audio Budapest

2016. november 11., péntek, 11:20

Extreme Audio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangrendszer hangszóró moziszoba házimoziszoba házimozi hangfalszett hifi hangfal hifi erősítő házimozi erősítő

Megújulva és kibővülve készül a karácsonyi rohamra az Extreme Audio budapesti üzlete.

Extreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio Budapest - Yamaha MusicCast demófalExtreme Audio BudapestExtreme Audio Budapest - házimoziExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio Budapest - BoseExtreme Audio Budapest - panoExtreme Audio Budapest - moziszobaExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio BudapestExtreme Audio Budapest - panoExtreme Audio Budapest - Marley hangrendszerekExtreme Audio Budapest - Marley hangrendszerek

Már sokadik alkalommal számolhatunk be arról, hogy az Extreme Audio bővítette a budapesti boltját, illetve átalakította annak egy szobáját. Párszor leírtuk, és biztos, hogy a jövőben is megtehetjük, hogy őrületes tempót diktálnak a srácok, ha a vásárlói igényekhez kell alkalmazkodni.

Extreme Audio Budapest

Tágasabb előtér

A Sopron úti bolt előterével eddig sem volt gondunk. Itt találhattunk egy sor vezeték nélküli hangrendszert, kisebb házimozi szetteket és fejhallgatókat is. Volt már itt Bose bemutató, ma is itt áll a Marley sarok és persze változatlanul működik a tekintélyes méretű fejhallgató fal.

Extreme Audio Budapest - Marley hangrendszerek

Most viszont hozzácsatolták az üzlethez a szomszédos kávézó területét! Az eredmény egy tágasabb előtér. Több házimoziszett, több vezeték nélküli hangrendszer, új helyen a BOSE demó fal és egy új, Yamaha MusicCast bemutató. Vagyis még több újdonságot próbálhatunk ki, miközben nem kell a másik vásárló lábán taposnunk.

Nézzünk körül!

Megújult mozi és sztereó demó szoba

Talán nem olyan látványos, mint az előtérhez hozzácsatolt tágas helység, de mégis csak említésre méltó, hogy megújult a hátsó demószoba. Gyönyörű, új akusztikai panelek kerültek fel, amikre egy kicsit mi is irigyek vagyunk. Változott a belső elrendezés, sok-sok hangfal átkerült a bolt más részeire, így egyértelműen kevésbé zsúfolt már a szoba, mint régen, ami akusztikai szempontból is hasznos. Elvégre otthon sem egy faltól falig hangdobozokkal megtöltött szobában fogunk zenét hallgatni.

Nézzünk körül!

Nyakunkon a karácsony, ezért biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan sokan személyesen is ellátogatnak, megnézik mit is kínál az Extreme Audio. Reméljük a fenti képekkel sikerült egy kis bepillantást adnunk arról, hogy mivel is készül a csapat az idei szezonra.

www.extremeaudio.hu

Extreme Audio Budapest

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.