CD-futóművel is rendelhető a Lindemann musicbook:SOURCE lejátszó

2020. július 7., kedd, 05:05

Lindemann audio hifi lejátszó médialejátszó zenelejátszó CD-lejátszó audio lejátszó hálózati zenelejátszó

A főleg hálózatképes zenelejátszókra és DAC-okra szakosodott Lindemann Audio teljesítve a felhasználók egyik leggyakoribb kérését, készített egy olyan változatot referencia forráseszközéből, amely igény esetén optikai meghajtóval is megvásárolható, így teljesértékű CD-lejátszó szerepet is betölt.

Lindemann musicbook:SOURCE CD hálózati zenelejátszóLindemann musicbook:SOURCE CD hálózati zenelejátszó és CD-lejátszóLindemann musicbook:SOURCE CD App

A Lindemann musicbook:SOURCE egy mindenes forráskészülék: használatával nem kell külön streamer, DAC és/vagy előerősítő, hiszen e funkciókat egymaga megtestesíti. A kettős monó módban üzemelő AKM 4493 DAC chip készlet képes natív vagy felskálázott DSD megszólaltatásra. Az eszközön futtathatók a legnépszerűbb internetes kliensek, beleértve a Roon szoftvert is. Ugyanakkor dedikált A osztályú fejhallgató erősítőt és analóg phono (lemezjátszó) bemenetet is tartalmaz és ezzel még közel sem értünk a lista végére.

A gyártó nemrégiben közzétett Facebook posztjából az is kiderült, hogy már beépített CD-olvasóval is rendelhető a nemzetközi díjesőt besöprő musicbook:SOURCE (mely külön termékként, musicbook:SOURCE°CD néven kerül forgalomba). A gyors és csendes slot-in mechanikás futómű vibrációmentes kialakítású, pontos bit kiolvasással kezeli a lemezeket. A futómű mögött dolgozó konverter képes a CD-ről kiolvasott adatot is DSD-re újra mintavételezni. A LINDEMANN applikáción keresztül teljesértékű vezérlés lehetséges, ugyanitt a CD Text információ is megjeleníthető.

Lindemann musicbook:SOURCE CD App

A Lindemann musicbook:SOURCE°CD augusztus 31-ig bevezető áron 3590 eurónak megfelelő forintért rendelhető. Rendeléssel és bővebb termékinformációval kapcsolatban a Stream Audio munkatársainál lehet érdeklődni.

streamaudio.hu

lindemann-audio.de

Lindemann musicbook:SOURCE CD hálózati zenelejátszó és CD-lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.