Megérkezett a FiiO M7

2018. június 25., hétfő, 16:20

FiiO audio hifi lejátszó zenelejátszó audio lejátszó hifi lejátszó mobil hifi FiiO lejátszó FiiO audio lejátszó mobil hifi lejátszó

A FiiO legújabb mobil hifi lejátszója szinte csak jól csengő extrákat nyújt: ESS DAC, Type C aljzat, 20 órás üzemidő, natív DSD támogatás. És ez még nem minden.

A FiiO kínálatában újfajta dizájnt testesít meg a kifejezetten veszteségmentes zene lejátszásra tervezett M7. Előlapján egyetlen fizikai nyomógomb sincs, ám oldalán még megtalálható a megszokott mechanikus hangerőszabályzó tárcsa és a három navigáló billentyű. Érintő kijelzője különféle utasításként reagál a jobbról és balról végzett simításokra, alumínium készülékhátában további érdekességek rejtőznek.

FiiO M7 mobil zenelejátszó

A digitális analóg jelátalakításért ES9018Q2C DAC felel, a rendszer agya pedig egy 14 nm technológiával gyártott Samsung Exynos 7270. Utóbbi integrálásához újfajta, modern okostelefonoknál is használatos, 6-régetű alaplapot alkalmazott a FiiO.

FiiO M7 mobil zenelejátszó

A kb. 2 GB beépített háttértár kevésnek tűnhet, viszont akár 512 GB-os micro SD kártyával is kibővíthető. Beépített, 1880 mAh kapacitású akkumulátora egy 2,5 órás feltöltést követően kb. 20 órányi üzemidőt nyújt fejhallgató, 30-at pedig (aptX HD-képes 4.2) Bluetooth használatával.

FiiO M7 mobil zenelejátszó

A gyártó hasonló kategóriájú DAP termékeitől eltérően az M7 nem használható külső hangkártyaként, viszont digitális futóműként igen, ha USB kimenetéhez csatlakoztatjuk a gyártó bizonyos D/A konvertereit (pl. Q5).

FiiO M7 mobil zenelejátszó

A FiiO F1/F3/F5/FH1/F9 fülhallgatók használatával a standard, vezetéken lévő kezelőszervekkel is kompatibilis. Tartozékként jár mellé egy TPU védőtok (opcionálisan fekete műbőr változat is rendelhető) és kijelző védő fólia. A FiiO M7 fekete és ezüst színben, 74 990 Ft-ért már Magyarországon is megvásárolható, hamarosan még részletesebben visszatérünk rá kiadós teszt keretein belül!

www.fiio.hu

FiiO M7 mobil zenelejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.