Már itthon is kaphatóak a PurePower+ AC generátorok

2015. december 7., hétfő, 13:40

PurePower audio hifi házimozi generátor tápgenerátor tápszűrő PurePower Plus

High end hifi vagy házimozi rendszer tulajdonosok számára igazi kincsnek számítanak a PurePower+ eszközei. A tiszta, torzításmentes elektromos áram generálására képes készülékek a Házimozi Stúdió jóvoltából már hazánkban is elérhetőek.

Számos korábbi írásunkban kitértünk az elektromos áram tisztaságának fontosságára. Teszteléseink során kiderült, hogy a gyárilag mellékelt, filléres tápkábelekhez és elosztókhoz képest hallható minőségjavulást produkálnak az audiofil márkák által nyújtott, speciális kábelek és szűrő berendezések. A PurePower+ az elektromos tápellátó eszközök legfelső csúcsát képviseli: termékei nem csupán szűrik és csökkentik, hanem teljes egészében megszűntetik a szinusz hullámban keletkező problémákat. Az amerikai cég termékei lényegében vadonatúj, tiszta áram generálásával okoznak hallható (házimozi projektor, televízió és Blu-ray vagy médialejátszó esetén pedig látható) minőségjavulást. Az eszközök a belsejükben lévő akkumulátorok segítségével először átalakítják a beérkező jelet egyenárammá, végül tiszta, elektromágneses zavarok, kihagyások, ingadozások és túlfeszültség nélküli váltóáram hagyja el mind a 7 db kimenetüket.

PurePower tápgenerátor

A PurePower+ kínálatának magját három generátor képezi, melyek leginkább teljesítményadatok szempontjából különböznek. A legkisebb, közepes teljesítményű rendszerekhez szánt, 1500-as típus képes 1350 W folyamatos töltéssel táplálni rendszerünket, de rövidebb ideig akár 2700 W-ot is kézbesíthet. A legnagyobb, 3000-es modell megállás nélkül produkál 2700 W töltést, ugyanakkor egészen masszív, 13 500 W-os csúccsal üzemel, így ő akár csúcskategóriás, 7-vagy többcsatornás dedikált moziszobába is telepíthető.

PurePower tápgenerátor

Apropó, a PurePower+ termékeinek beüzemelése nem különösebben bonyolult, szabványos 43,5 cm szélességüknek köszönhetően a legtöbb hifi állványban elhelyezhetőek, opcionális tartozék beszerzésével pedig rack szekrénybe installálhatóak. További érdekesség, hogy a 2000-es és 3000-es típus kapacitása bővíthető: utólag vásárolhatóak hozzájuk moduláris telepek, (PowerPack) melyekből tetszés szerinti mennyiséget rakhatunk össze, rendszerünk erőforrásigényétől függően.

www.hazimozistudio.hu

www.purepoweraps.com

PurePower tápgenerátor

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.