Új SIM2 projektor érkezett

2014. december 15., hétfő, 13:05

SIM2 projektor vetítő házimozi LED 3D LED projektor 3D projektor házimozi projektor SIM2 projektor high end projektor SIM2 NERO SIM2 házimozi projektor SIM2 LED projektor

Új fejlesztésű házimozi projektort mutatott be a high end képmegjelenítőkre specializálódott SIM2. A LED technológiára épülő NERO 3 az olasz cég alsó szegmensébe tartozik, ettől függetlenül csinos külsővel, és jó szolgáltatásokkal vértezték fel.

SIM2 NERO 3 LED-es 3D házimozi projektorSIM2 NERO 3 LED-es 3D házimozi projektorSIM2 NERO 3 LED-es 3D házimozi projektor

A SIM2 továbbra is hisz a technikai fejlődésben, amit ezúttal környezettudatos megoldásokkal valósítottak meg. A NERO 3 a cég eddigi legkedvezőbben árazott LED házimozi projektora, melynek belsejében nem hagyományos izzólámpa, hanem 3 db RGB LED kelti a fényt, valamint a színeket is. A készülék bár DLP-s, nem tartalmaz színkereket, tehát garantáltan szivárvány-effektustól mentes képet produkál.

SIM2 NERO 3 LED-es 3D házimozi projektor

A SIM2 NERO 3 az olasz cég mostanság előszeretettel alkalmazott, szögletes dizájnjára épül, ami a tükörsima felületeknek köszönhetően elegáns megjelenést biztosít a nappalinkban is. A NERO 3 burkolata nem műanyagból, hanem üvegből készült, ezáltal a karcokkal szemben is ellenállóbb. Ugyancsak a LED technológia mellett szól a hagyományos izzókhoz képest jelentősen kisebb áramigény: míg a legtöbb projektor 3-500 wattot követel, addig a NERO 3 még maximális terhelésen, világos szobában is csupán 235 W teljesítményt vesz fel. Ráadásul az alacsonyabb hőtermelésnek köszönhetően alacsonyabb az üzemi zajkibocsátás is, így a felhasználó figyelmét nem vonja el a ventilátorok zúgása.

 

A DLP chipet tartalmazó SIM2 NERO 3 projektor már Magyarországon is elérhető, kipróbálható és megvásárolható a Házimozi Stúdió bemutatótermében. Előzetes időpontfoglalást követően az érdeklődőknek, vásárlóknak 2D és 3D filmjelenetek megtekintésére is van lehetősége. A termékről további információk olvashatóak a Házimozi Stúdió weboldalán, és hamarosan mi is visszatérünk rá egy kiadós teszt keretein belül!

www.hazimozistudio.hu

www.sim2.com

SIM2 NERO 3 LED-es 3D házimozi projektor

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.