Denon DCD-600NE CD-játszó és PMA-600NE integrált sztereó erősítő

2019. szeptember 17., kedd, 06:10

Denon audio hifi lejátszó CD-lejátszó hifi erősítő sztereó erősítő Denon hifi Denon erősítő Denon CD-lejátszó Denon hifi erősítő Denon sztereó erősítő

A Denon nagy erőfeszítéseket tett az interferencia kiküszöbölése és a kivételes hangminőség fenntartása érdekében az új 600-as széria szinte minden területén.

Denon PMA-600NE sztereó erősítő és DCD-600NE CD-lejátszóDenon PMA-600NE sztereó erősítő és DCD-600NE CD-lejátszóDenon PMA-600NE sztereó erősítő és DCD-600NE CD-lejátszóDenon PMA-600NE sztereó erősítő és DCD-600NE CD-lejátszóDenon PMA-600NE sztereó erősítő és DCD-600NE CD-lejátszóDenon PMA-600NE sztereó erősítő és DCD-600NE CD-lejátszóDenon PMA-600NE sztereó erősítőDenon PMA-600NE sztereó erősítő hátlapDenon PMA-600NE sztereó erősítő távvezérlőDenon DCD-600NE CD-lejátszóDenon DCD-600NE CD-lejátszó hátlapDenon DCD-600NE CD-lejátszó távvezérlő

A PMA-600NE integrált sztereó erősítőt a Denon Advanced High Current (AHC) single push-pull áramkörének erősítési technológiájával fejlesztették ki, amely 70 watt teljesítményt ad le csatornánként (4 Ohm, 1 kHz, THD 0,7 %), továbbá 24 bit/192 kHz-es digitális/analóg konverterrel támogatott Bluetooth streaming lehetőségét is kínál.

Denon PMA-600NE sztereó erősítő

"Egyik termék sem hagyja el a Denon gyárat, amíg meg nem kapja a Sound Master jóváhagyását. Japán csapatunk aprólékos figyelmet fordít minden egyes termékre annak biztosítása érdekében, hogy a hangzás és az építési minőség összhangban álljon a többi Denon New Era szériás termékkel" - mondta Shinichi Yamauchi, a Denon hangmestere.

Denon PMA-600NE sztereó erősítő és DCD-600NE CD-lejátszó

A nagy dinamika tartomány biztosítása érdekében a Denon mérnökei gondosan kiválogatták az egyes alkatrészeket és úgy építették meg az erősítő áramkört, hogy az akár 100 kHz-es frekvencia-átvitelt biztosítson. A fő transzformátor külön tekercselt vezetékekkel rendelkezik az audio- és vezérlőáramkörökhöz. A felhasználó által választható analóg mód lehetővé teszi, hogy az erősítő tisztán analóg erősítőként működjön a digitális bemenetek és a Bluetooth letiltásával.

Denon PMA-600NE sztereó erősítő hátlap

A rezgés és a közeli környezet hatásainak minimalizálása érdekében a PMA-600NE közvetlen mechanikus hang- és saját védett jelszintű osztott konstrukcióval (SLDC) rendelkezik. Öt analóg, köztük egy MM phono bemenettel is ellátták, melyet egy új high-gain EQ áramkör jellemez, valamint Bluetooth vezeték nélküli streaminget, két optikai és egy koaxiális bemenetet tartalmaz.

Denon PMA-600NE sztereó erősítő és DCD-600NE CD-lejátszó

A Denon DCD-600NE CD-lejátszó kezeli a CD, CD-R/RW, MP3 és WMA formátumokat, a Denon AL32 jelfeldolgozási technológiája pedig tényleg magas szintet képvisel.

Denon DCD-600NE CD-lejátszó

A CD-lejátszó táp transzformátorai közvetlenül a rezgéscsillapítók fölé vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a nem kívánt rezonanciákat. Azoknak, akik a hallgatási élményt még tovább akarják javítani, a Pure Direct üzemmód közvetlenül az erősítőkhöz továbbítja a hangot azáltal, hogy deaktiválja az elülső kijelzőt, amely egyébként színezheti a hangot, így biztosítva a tiszta, pontos audio jeleket a hallgatók számára.

Denon DCD-600NE CD-lejátszó hátlap

Ezenkívül a DCD-600NE áramköri kialakítását gondosan úgy tervezték, hogy a jelút a lehető legrövidebb legyen. Rétegelt áramköri panelek és a rövidebb áramkörök miatt a bal és a jobb csatorna közötti interferencia csökken, és minimalizálva vannak az audio jelekre gyakorolt káros hatások. Ennek eredményeként a DCD-600NE áramkörei tisztább audio jelet reprodukálnak, amely hű marad az eredeti felvételhez.

Denon PMA-600NE sztereó erősítő és DCD-600NE CD-lejátszó

A PMA-600NE integrált sztereó erősítő és a DCD-600NE CD lejátszó 2019 szeptemberében kerül a hazai hivatalos forgalmazókhoz.

hu.horn.eu

denon.hu

Denon PMA-600NE sztereó erősítő és DCD-600NE CD-lejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.