ISE 2013 - Everything But The Box

2013. január 31., csütörtök, 19:55

ISE ISE 2013 Everything But The Box ebtb hangfal hifi audio Luna Terra Venus Sputnik kiállítás beszámoló

Ha Newton-t egy alma találta fejbe, akkor az ?Everything But The Box? bolgár hifigyártó cég alapítóját valamilyen űrhajó kólintotta kobakon? Az említett márka termékeit nevezhetnénk avantgárdnak, futurisztikusnak, szokatlannak, de hangfalnak legkevésbé. Az ISE kiállítói között számos különc rejtőzik, az Everything But The Box nem bujkált, falak nélküli standot kapott.

Nézzük példának okáért, a Luna és Terra elnevezésű hangsugárzókat. Kinézetileg mintha agresszív robotkutyák lennének, persze a hangszórókészlet és a rozsdamentes acél, tüskézett lábak elárulják valódi rendeltetésüket. Az Everything But The Box termékeket a számunkra tetszőleges színben vásárolhatjuk meg; összesen 16000 árnyalat közül választhatunk. A Terra és Luna modellek esetében is jól megfigyelhető a mély-közép membrán mögötti, kerekített kamra. Ez a gömbölyded karosszéria a belsejében kialakuló állóhullámokat jó hatásfokkal szünteti meg.

ISE 2013 Everything But The Box Luna hangfalak

A virgonc hangsugárzókat igény szerint helyezhetjük fali konzolra és hagyományos hangfal állványra is, de mennyezetre függeszthető megoldásokat is találunk pl. a Venus és a Active Sputnik személyében. Utóbbi egy 34 kilogrammos, 250 watt teljesítményű aktív mélysugárzó - merésznek kell lenni, hogy egy ilyet lelógassunk a plafonról, ha Kedves Olvasónk nem érti, miért, akkor pillantsa meg a képmellékletet.

ISE 2013 Everything But The Box Active Sputnik aktív szubwoofer

További különlegesség a Scorpio típus, mely voltaképpen egy Terra és egy Sputnik hangsugárzó ötvözése, kiegészítve néhány potméterrel. Külön szabályozhatjuk az alsó, közép és magas frekvenciákat, ami mindenképp hasznos extra, viszont mindkét oldalt külön kell beállítanunk és a termékhez egyelőre nem adnak távvezérlőt. Az alumínium házba épített, formabontó hangfalaknak tudomásunk szerint még nincsen magyarországi forgalmazója.

www.ebtb.eu

ISE 2013 Everything But The Box Active Scorpio hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.