ISE 2013 - Bowers & Wilkins

Moziszoba kompromisszumok nélkül?

2013. január 29., kedd, 23:55

ISE ISE 2013 BW Bowers Wilkins CI 800 Zeppelin Air AirPlay vezeték nélküli hangrendszer Classe CP 800 Rotel Rotel hifi RA-1570 RCD-1570 SIM2 házimozi hifi high-end kiállítás beszámoló

A B&W standján a jól megszokott rend és béke uralkodik - legalábbis látszólag. A stand közepére jókora, gondosan hangszigetelt moziszobát építettek, melyben az erőteljes hangok keltéséért a márka legfrissebb, csúcskategóriás, falba építhető házimozi hangsugárzói felelősek. Emellett, a stand többi részén főleg az AirPlay hangrendszerekre és multimédiás eszközökre fektettek hangsúlyt.

ISE 2013 BW CI 800 hangfal

A B&W CI 800 a márka jelenlegi legjobb minőségű falba beépíthető típusa, kimondottan moziszoba installációhoz javasolják. A hangszórókészlet egyeseknek ismerős lehet a szintén zászlóshajó 800 Diamond sorozatból, ugyanúgy komoly meghajtást igényel. Erre a célra Classé végerősítőket alkalmaztak, a végeredményt pedig egy kilencfős moziszobában lehetett megtapasztalni. A képet egy SIM2 Lumis 3D-S házimozi projektor biztosította, így az összkép elég meggyőzőre sikerült. Sajnos a rendszer tényleges tudására nem derült fény, ugyanis a bemutató nagy része inkább hatásvadász mozifilmekből állt - persze a térhatás és Chris Botti koncertje lenyűgöző volt. A B&W standjának egyéb részein kihelyezték legújabb vezeték nélküli, AirPlay alapú hangrendszereiket, melyeket már honlapunkon is említettünk korábban és remélhetőleg hamarosan tesztelni fogjuk őket. A "kihasználatlan" helyekre Zeppelin Air készülékeket és Rotel CD-lejátszót helyeztek, kiegészítve a Classé CP 800-as high-end processzorával.

ISE 2013 Rotel RCD-1570 CD-lejátszó

A legfontosabb látványelemnek egyértelműen az a hófehér Nautilus hangfal számított, melyet a stand másik végében lehetett megcsodálni. Csendes magányban büszkélkedett, nem esett rá reflektorfény, mégis akadtak bőven, akik mellette elhaladva megbámulták - nem is alaptalanul, hiszen a márka egyik mérföldkövéről van szó. Vicces, de mégis igaz: ha ezt a hangsugárzót nem készítik el, akkor most valószínűleg a standon kiállított, többi B&W hangrendszer sem létezne.

www.aymara.hu

ISE 2013 Bowers Wilkins Nautilus hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.