ISE 2012 - Audio-Techinca és Genelec

2012. február 2., csütörtök, 12:55

Audio-Technica Genelec ISE 2012 kiállítás beszámoló fejhallgató hangfal hifi sztereó mikrofon

Külföldi kiállítás ellenére tucatnyi magyar képviselővel futottunk össze az amszterdami ISE-n, többek közt Zöld Zsolt, az Audmax Kft. technikai igazgatója is segített nekünk információhoz jutni az Audio-Technica és Genelec standokon.

Az Audio-Technica nem csak konzumer ágazaton, hanem színpad-és stúdiófelhasználásban is ugyanúgy népszerű, korrekt minőségű és ár-érték arányú megoldásai miatt. Idén mindkét kategóriát némileg felpezsdítette a gyártó 50. születésnapja, eme alkalomból limitált példányszámban előrukkoltak jó pár eddig is létező modell külsőleg feltuningolt változatával. Efféle vizuális dopping érintette például az M50-es stúdió fejhallgatót, mely konzumer és professzionális oldalról nézve egyaránt igen népszerű darab. Szintén átesett némi szépítgetésen az Audio-Technica PRO700-as DJ fejhallgató, a jubileum alkalmából elegáns, matt-fényű arany díszítésekkel lett ellátva, szóval a lemez lovasoknak is lesz mivel villogni. Nem csak füleseknél láttunk efféle érdekességet, a limitált termékek közt megtaláltuk az AT-4050 stúdió felhasználásra tervezett kondenzátormikrofon kézzel festett változatát is.

Közvetlenül az Audio-Technica stand hátoldalán, egy kisebb, üvegfalú szobácskában óránként tart előadást a Genelec egyik munkatársa, ismertetve a hangsugárzók elhelyezésének módját és annak szükségét. E helyiség mellett megtekinthetőek a Genelec legfrissebb, falba illetve mennyezetbe építhető hangsugárzói. A kis szobában a Genelec aktív 4020, 4030 és 4040-típusú stúdió monitor modelljei díszelegnek fehér színben, a falra rögzítve. Ide kollégámmal is beültünk pár percre, annyira naturális hangot produkáltak a kis 4030-asok, hogy legszívesebben még jó darabig ott hallgatóztunk volna. De rengeteg kiállító van még, úgyhogy futunk tovább, a következő standhoz!

www.audmax.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.