Elkészült az első DALI mobil Bluetooth hangrendszer

2016. augusztus 22., hétfő, 11:30

DALI audio hifi hangrendszer hangfal hangszóró Bluetooth DALI KATCH DALI hangfal DALI hangrendszer Bluetooth hangfal Bluetooth hangszóró DALI Bluetooth hangszóró DALI Bluetooth hangfal

A DALI is elérkezettnek látta az időt, hogy bemutassa saját ultrakompakt mobil hangrendszerét. A KATCH néven debütáló ékszerdoboz a prémium kategóriát célozza meg.

DALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH mobil hangrendszerDALI KATCH mobil hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangszóróDALI KATCH wooferDALI KATCH Bluetooth hangszóróDALI KATCH dobozDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszerDALI KATCH Bluetooth hangrendszer

Eddig legyintve nyugtáztuk, hogy a DALI nem állt be a sorba, csak azért, hogy ők is felmutassanak valamilyen mindenhol elférő mini hangfalat, ami talán nem produkál igazi hifi hangot, viszont képes egy kempingezés háttérzenei aláfestését megoldani. Azt gondoltuk, talán jobb is, hogy nem vágnak bele ilyen eszközök gyártásába, mivel egy jó nevű hangfalgyártótól egy átlagos képességű műanyag dobozka nem lesz márkaépítő eszköz.

DALI KATCH Bluetooth hangrendszer

Viszont a DALI nem egy újabb szappantartót, hanem komoly küllemű és tudású eszközt akart létrehozni, és ez meglátszik a végeredményen. Egyértelműen nem a legolcsóbbak közé fog tartozni a KATCH, viszont extrudált alumíniumból készült, gyémántcsiszolt szegélyű készülékháza minden férfi (és nő) tekintetét megragadja.

DALI KATCH Bluetooth hangrendszer

A lapos profilú készülékházban 2 600 mAh kapacitású akkumulátor rejtőzik, melyet a mellékelt USB töltővel 2 óra alatt tölthetünk 100 %-ra, ezt követően (persze a hangerőtől is függ) akár egy teljes napig képes zenélni a KATCH.

DALI KATCH Bluetooth hangrendszer

Két 21 mm átmérőjű lágy dóm és további két 9 centis mélyközép membrán kelti a hangokat. A beépített erősítő 2 x 18 W RMS teljesítménye kifejezetten jónak számít, csak viszonyításképp a JBL Charge 3 2 x 10 wattja is sokszor bőven elégnek bizonyult tesztjeink során. Vezeték nélkül aptX-kompatibilis Bluetooth 4.0 lesz segítségünkre, rajta kívül hagyományosan, kábellel további forráseszközök is köthetők az analóg sztereó Jack bemenetre.

DALI KATCH Bluetooth hangszóró

A DALI KATCH Bluetooth hangrendszer 2016 október 1-étől kerül forgalomba, 399 eurónak megfelelő forint összegért. Természetesen amint érkezik belőle hazánkba, azonnal le fogunk csapni rá egy kiadós teszt elvégzése érdekében!

hu.horn.eu

www.dali-speakers.com

DALI KATCH mobil hangrendszer

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.