High End 2013 kiállítás

Megnyitott a világ legnagyobb HIGH END kiállítása

2013. május 10., péntek, 09:45

high end hifi kiállítás High End 2013 High End München beszámoló

Münchenben megnyitotta kapuit a világ legnagyobb HIGH END kiállítása aminek kínálata, színvonala és méretei mind ámulatba ejtik a látogatókat.

Talán az elmúlt két évtized budapesti hifi, high-end és házimozis rendezvényeinek összeadott alapterülete sem tesz ki annyit, mint amennyit Münchenben most megtöltöttek a gyártók és disztribútorok. A kínálat pedig törvényszerűen sokszorosa annak, amit hazánkban, vagy akár más európai kiállításokon láthatunk. Teljesen más dimenzió mint amit megszokhattunk. A 350 kiállító és több mint 900 márka akkora mennyiségű meghallgatnivalót jelent, hogy az a négy napos nyitvatartás alatt szinte kivitelezhetetlen. Természetes, hogy ilyenkor mindenki válogatna ám ez sem egyszerű, hiszen tényleg rengeteg érdekes dologgal lehet találkozni és a kiállítók jelentős részénél jelen van a termékeket fejlesztő mérnök vagy más szakember, aki munkájával hatással van az iparra. Érthető, hogy sok szobánál a látogatók akkor is néma dermedtséggel figyelnek, ha a hangszórókból a leghalkabb suttogás sem szökik ki, hiszen ilyenkor előadók mesélnek technológiákról, termékekről, fejlesztésekről, érdekes anyagokról és még megannyi más várt és váratlan témáról.

A csütörtöki nap a szakmai látogatóké volt, a kiállítás ma nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, így még rengeteg szoba várja, hogy bejárjuk. Ma még csak egy rövid képgalériával kényeztethetjük Kedves Olvasóinkat. Részletes képes beszámolónk hamarosan következik, ám addig még sok száz kisebb-nagyobb helyiséget kell meglátogatnunk, hogy beszámolhassunk mindarról ami érdekes, ami fontos és ami megdobogtatja a hang és kép szerelmeseinek szívét!

Beszámolónk első és második része a linkekre kattintva olvashatók.

www.highendsociety.de

Totem Acoustic hangfalak High End 2013 München

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.