Hamarosan érkezik a Jamo P 404

Csinos és aktív dobozok dán módra

2011. október 17., hétfő, 07:15

Jamo hangfal hifi audio hifi hangfal aktív hangfal Jamo hangfal

Tavaly piacra dobott, S 404 néven ismert hangfaluk reális ellenpéldát jelentett (és most is jelent) azoknak, akik azt hitték, a dizájn minden esetben pluszköltséget, vagy éppen a hangminőség romlását jelenti. A Jamo idén úgy döntött, azonos recept alapján újra előveszi az említett modellt, és felturbózza különféle finomságokkal.

Az első ilyen finomság, hogy a P 404-re keresztelt újonc már saját belső erősítővel rendelkezik, és 4 külön bemenetének köszönhetően akár többféle eszköz hangját is megszólaltathatjuk, csatornánként 30 W teljesítmény mellett. Így nem kell külön költségeket és helyet áldoznunk egy sztereó erősítőhöz, hogy jó hangminőségben tudjuk élvezni a TV-műsort, vagy hallgatni zenéinket.

A P 404-nek kívül-belül egyaránt nincs szégyellnivalója - a fényesre polírozott fehér vagy zongora-lakk fekete modellek kabinetje egyaránt MDF-ből, az aktív egység hátlapja pedig szálcsiszolt alumíniumból készült. Ha már szóba került az elektronika, USB-csatlakozást is találunk a P 404 hátsó felén - így ha hordozható eszközünk támogatja az USB-töltést, akkor zenehallgatás közben lejátszónk akkumulátora nem fog merülni. A 14 cm átmérőjű mély-közép membránokkal és 25 mm-es textil dómmal felszerelt rendszer 50 Hz-20 kHz közötti frekvenciatartományban szólal meg, használhatjuk akár TV-nkre kötve mintegy "nappali díszeként", vagy multimédiás hangszórónak a számítógépünk mellé.

A multimédia jegyében távvezérlő is jár a P 404 mellé, mi több, akár vezeték nélküli jel nélküli jelfogadásra is képes - igaz, ehhez szükség lesz az opcionálisan beszerezhető Jamo WR 200-as WiFi egységre. A falrengető basszusok szerelmeseinek sem kell búslakodni; külön mélysugárzó kimenet is található az aktív doboz hátulján. Az ígéretesnek tűnő P 404 várhatóan november elejétől lesz elérhető kis hazánkban, fogyasztói áráról egyelőre nincs információ.

www.hangcenter.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.