Focal Kanta újdonságok

2018. szeptember 27., csütörtök, 22:35

Focal Kanta audio hifi hangfal hangfalszett hangszóró Focal hangfal hifi hangfal házimozi hangfalszett Focal hifi hangfal Focal házimozi hangfalszett

Három új Focal hangfalat üdvözölhetünk, melyekkel a Kanta immár számos lehetőséget nyújtó szériává nőtte ki magát.

Focal Kanta hangfalakFocal Kanta hangfalakFocal Kanta hangfalakFocal Kanta No3 hangfalFocal Kanta No3 hangfalFocal Kanta No1 hangfalFocal Kanta No1 hangfalFocal Kanta Center centersugárzóFocal Kanta Center centersugárzó

A korábban általunk is tesztelt, Franciaországban gyártott Focal Kanta N°2 csak az első fecske volt. Mostanra megérkeztek társai is, egy új zászlóshajó a Kanta N°3 személyében, vele együtt a Kanta N°1 állványos hangfal és a Kanta Center, melynek funkciója magától értetődő. Így akik beleszeretnek az új sorozat karakterébe, azok immár kisebb/nagyobb szobákban és nem csak sztereó, hanem házimozi konfigurációjában is élvezhetik a francia mérnökök által gondosan kidolgozott hangzást.

Focal Kanta No3 hangfal

A 40-80 négyzetméter közti alapterületű szobákba szánt Kanta N°3 hozza a legtöbb mélységet, dinamikát és pontosságot a legalsó frekvenciákban. Hangszórókészlete berillium anyagú IAL3 magassugárzóból és a különleges, préselt Flax mélyközép membránokból áll.

A 25 négyzetméter alatti területű szobákba ideális Kanta N°1 kétutas, állványra (tekintélyes mélysége miatt a legtöbb polcon aligha férne el) helyezhető doboz. Nála sem kevésbé dominál a vaskos formaterv, amely rendhagyó színkombinációkkal társul. Tucatnyi eltérő színopció közül válogathatunk, beleértve a kék és sárga előlapos valamint matt/fényes dobozzal készült kiadásokat.

Focal Kanta No1 hangfal

A fotókon szerénynek tűnő, valójában meglehetősen masszív, 21 kilós Kanta Center teszi lehetővé, hogy a Focal tudományát a filmek megszállottjai se nélkülözzék. Épp úgy, mint többi testvére, mágnesesen felhelyezhető védőselymekkel érkezik, kettős 16,5 cm-es mélyközép hangszóró készletében TMD felfüggesztés és NIC motor segíti a fókuszált, kiegyensúlyozott hangreprodukciót.

Focal Kanta Center centersugárzó

A Focal Kanta szériás termékei hamarosan Magyarországon is rendelhetők lesznek, várható árukról a hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

Focal Kanta hangfalak

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.