Új hifi tápkábel az IsoTek műhelyéből

2016. augusztus 17., szerda, 12:20

IsoTek audio hifi kábel tápkábel audio kábel IsoTek kábel IsoTek tápkábel hifi tápkábel

EVO3 Initium néven került forgalomba az IsoTek legújabb belépő szériás tápkábele, melynek használatával érezhetően jobb hangminőséget képes nyújtani hifi rendszerünk.

Az EVO3 Initium minden eddigi IsoTek tápkábelnél kedvezőbb áron vásárolható meg, 24 900 forintos árával főleg a belépő/középkategóriás rendszereket építők arzenáljába ajánlható. Az élénkzöld köpennyel rendelkező vezetéket alkotó huzalok szabályos struktúrában haladnak végig, enyhe spirálos forgással. Utóbbi a gyártó szerint hatékony megoldás RFI (rádiófrekvenciás interferencia) és EMI (elektromágneses interferencia) jelenségekkel szemben. A kábelben hatkilences tisztaságú OFC (oxigénmentes réz) vezetőszálak viszik az elektromos jelet, körülöttük polietilén szigetelés segít megőrizni a struktúra rugalmasságát és persze a szigeteltséget.

A vezetőcsatornák és a külső köpeny közötti üreget pamuttal töltötték fel, a belső hármas csokor köré pedig papír réteget tekertek. A masszív, öntött műanyag csatlakozófejek audiofil minősítésű OFC érintkezéseket tartalmaznak.

IsoTek Initium tápkábel

Az angliai Winchesterben székelő IsoTek nevéhez számos díjnyertes tápszűrő komponens és tápkábel fűződik. Termékeit nem csak szakértők, hanem hifi rendszer tulajdonosok is gyakran említik/használják, nem egyet közülük már mi is teszteltük. Az IsoTek termékekről készült, korábbi írásaink ide kattintva olvashatók.

Az IsoTek EVO3 Initium már az itthoni forgalmazó (Audio Centrum) bemutatótermében, illetve a viszonteladóknál is megvásárolható, kipróbálható. Az új tápkábelről hamarosan részletes cikket olvashatnak itt, az AV-Online hasábjain.

www.audiocentrum.hu

www.isoteksystems.com

IsoTek Initium tápkábel

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.