Creek Audio termékek Magyarországon

2015. március 27., péntek, 06:05

Creek audio hifi sztereó erősítő DAC phono lejátszó CD lejátszó hifi erősítő sztereó erősítő phono előfok fejhallgató erősítő Creek Audio Creek hifi Creek erősítő

A megfizethető brit hifi márkák között jól ismert Creek Audio termékei, immár teljes létszámban elérhetőek hazánkban is.

A 30 éve alapított Creek Audio apró vállalkozásként kezdte, annak idején még embléma nélkül gyártották erősítőiket, melyeknek jellegzetes lapos formavilága és feltűnően jó ár/érték aránya mai napig meghatározza a cég sikerességét. Jelenleg egyike az Egyesült Királyságban elérhető legnépszerűbb hifi márkáknak.

Creek Audio Evolution 50A hifi erősítő

A 30 év alatt megvalósult technikai fejlődés szinte mindegyik Creek hifi komponensen érzékelhető, készülékeik friss és modern arculattal rendelkeznek, a háttérvilágított kezelőszervek és OLED kijelzők egyértelműen korszerű megjelenést kölcsönöznek a továbbra is jellegzetes, mindössze hat centi magas készülékházaknak.

Creek Audio Evolution 50A hifi erősítő

A Creek kínálatában nem csak integrált sztereó erősítőket (melyek a gyártó sláger ágazatát jelentik), hanem többek közt személyre szabható CD-lejátszót, phono előerősítőt, fejhallgató erősítőt is találhatunk.

Creek Audio Wynsdor Phono előfok

További érdekesség, hogy az erősítők és a lejátszó, későbbiekben is kiegészíthetők a gyártó DAC bővítőkártyájával (Ruby DAC) vagy rádió tunerével (Ambit Tuner Module).

Creek Audio Ambit Tuner

A Creek Audio termékei már kaphatóak a budapesti Akusztika Hifibolt kínálatában. Mi is nagyon kíváncsiak lettünk, éppen ezért hamarosan kimerítő tesztek formájában visszatérünk rájuk itt, az AV-Online hasábjain.

www.hifiboltonline.hu

www.creekaudio.com

Creek Audio Evolution 50A hifi erősítő belső

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.