Cocktail Audio az Extreme Audio kínálatában

2021. március 17., szerda, 15:40

CocktailAudio Cocktail Audio audio hifi lejátszó DAC zenelejátszó streamer hálózati lejátszó hálózati streamer audio lejátszó hálózati zenelejátszó hálózati audio lejátszó

Minőségi belépő a hazai piacon a Cocktail Audio régi készülékei és az új sorozata, ígéretes jellemzőkkel és specifikációkkal egyaránt.

Cocktail Audio X45 Pro hálózati zenelejátszóCocktail Audio X45 Pro hálózati zenelejátszóCocktail Audio X45 Pro hálózati zenelejátszó hátlapCocktail Audio X50 Pro hálózati zenelejátszóCocktail Audio X50 Pro hálózati zenelejátszó hátlapCocktail Audio X14 all-in-one hálózati zenelejátszóCocktail Audio X14 all-in-one hálózati zenelejátszó hátlapCocktail Audio N25 hálózati zenelejátszóCocktail Audio N25 hálózati zenelejátszóCocktail Audio N15 hálózati zenelejátszóCocktail Audio N15 hálózati zenelejátszó hátlapCocktail Audio HA500H fejhallgató erősítőCocktail Audio HA500H fejhallgató erősítő

A Cocktail Audio a NOVATRON Co., LTD (Dél-Korea) 2003-ban alakult márkája, ami a nevéhez híven meglehetősen széles termékpalettával rendelkezik és a legtöbb készüléke igazi svájcibicska jelleggel készül és működik.

Egy készüléken belül is rengeteg funkció van belezsúfolva az adott típusba kezdve a sima DAC/Stream funkción, az adatbázis kezelésen keresztül, a CD írásig bezárólag.

Saját, MusicDB-nek elnevezett háttértár kezelése és külön, Android és iOS rendszerekre telepíthető applikáció (MusicX) szolgál a készülékek vezérlésére és beállítására.

Cocktail Audio N25 hálózati zenelejátszó

A NOVATRON határozott szándéka, hogy a számítógépes hangtechnikát audiofil minőségű és felhasználóbarát otthoni termékek felé fordítsa. Kihívás volt, mert a jelenlegi informatikai ipar még nem elégíti ki ezeket a piaci vágyakat és igényeket.

A NOVATRON jól szervezett és képzett K + F és gyártási csapata keményen dolgozott e cél elérésén a Cocktail Audio termékek létrehozásával.

A Cocktail Audio multimédia lejátszók társítják a legújabb, jövőbiztos IT technológiát és a prémium hangminőséget, ideértve a világszínvonalú, nagyfelbontású digitális audio lejátszók magas minőségű jellemzőit is.

Cocktail Audio X14 all-in-one hálózati zenelejátszó

Mit kínál a Cocktail Audio?

Tiszta digitális zeneszervert, zenei adatbázis-funkcióval, zenelejátszó/DAC, all-in-one zenelejátszó és USB DAC, amelyek különféle funkciókkal rendelkeznek, mint például a CD írás, a hálózati lejátszó, a digitális felvevő, támogatják a natív DSD fájlokat, az MQA-t és a legtöbb formátumot a stream szolgáltatásoknál és így tovább. A Cocktail Audio termékek helyettesítik a számítógép iránti igényt, mivel képesek minden releváns formátumot gyorsan pontosan lejátszani, mindezt elegáns kinézettel, kiváló hangminőség mellett.

Cocktail Audio X45 Pro hálózati zenelejátszó hátlap

A termékválaszték a megfizethető kategóriától, egészen a high end magasságáig terjed, a sima DAC résztől, a stremeren, a fejhallgató és a sima erősítőn át egészen az sll-in-one rendszerekig, mindenki megtalálhatja saját magának a hozzá illő rendszert.

Cocktail Audio X45 Pro hálózati zenelejátszó

Mindegyik arra alkalmas Cocktail Audio készülék támogatja a TIDAL, Deezer, Spotify, Qobuz, Napster, Tuneln szolgáltatásokat és az internetes rádiók végeláthatatlan sorát egyaránt. A mára már lassan ipari szabvánnyá váló Roon Ready támogatás is elérhető a legtöbb típuson, így a jó hangminőség garantált.

Cocktail Audio X45 Pro hálózati zenelejátszó hátlap

Szimpatikus szereplő ezen a lassacskán telítődő piacon, kíváncsian várjuk mi lesz a valóság a gyártó által ígértekből.

extremeaudio.hu

cocktailaudio.com

Cocktail Audio HA500H fejhallgató erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.