CEDIA 2011 - SIM2

2011. október 12., szerda, 10:20

CEDIA2011 kiállítás vetítő projektor SIM2

A SIM2 2011-ben ünnepli fennállásának 15. évfordulóját. Ennek köszönhetően a vállalat 15 új modellt mutatott be idén a CEDIA EXPO-n Indianapolisban.

Mindegyik SIM2 projektor DLP alapú, melyek 5 szériába csoportosították: CRYSTAL, MICO, NERO, LUMIS, és CINEMA. A CRYSTAL 35 modellt már közelebbről is megismerhettük, hiszen már Magyarországon is megtekinthető a Házimozi Stúdió bemutatótermében. A CRYSTAL már az elérhető árú kategóriába sorolható, tekintve azt a tényt, hogy a cég ilyen irányban eddig nem nyitott.

A NERO sorozatba 4 darab 1 chipes DLP vetítő tartozik, ebből 3 modell 3D-s aktív-szemüveges vetítésre is képes (a 3 chipes Lumis Duo 3D projektor Infitec technológiát alkalmaz, mellyel a filmszínházakban is találkozhattunk "Dolby 3D" néven). A NERO vetítők fényerőben, és kontrasztarányban is különböznek egymástól, egyikük pedig, a NERO 235 rendelkezik egy WXGA mikrochippel, amely 2560x1600 pixellel, 2,35:1 arányú anamorfikus képet hoz létre külön előtétlencse nélkül. Minden modellnél 3 különböző távú high-end objektív közül választhatunk, valamint a 2D és 3D módban külön-külön be lehet állítani a szürkeskálát, és a színeket. A NERO 3D-2 modell a napokban már hazánkban is kapható, már alig várjuk, hogy górcső alá vonhassuk.

A MICO széria szereplői szintúgy 3D modellek, és LED fényforrést alkalmaznak. Információink szerint ez a világ első aktív, 3D LED projektorsorozata. A LUMIS és a CINEMA széria modelljei kivétel nélkül 3 chipes modellek, amit az áruk is nagyban tükröz.

Magyarországi forgalmazó:

www.hazimozistudio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.