Cambridge Audio Aeromax hangfalak

2014. július 14., hétfő, 14:00

Cambridge Audio Aeromax audio hifi hangfal BMR BMR technológia BMR magassugárzó Cambridge hangfal Aeromax hangfal hifi hangfal

A brit Cambridge Audio kínálatában új kategória született, mikor az egyedi, BMR magassugárzóval felszerelt Aero hangfalakat bemutatták. Most kívül és belül is frissült, továbbfejlődött utódok jelentek meg, és az első darabok már hazánkba is megérkeztek.

Cambridge Audio Aeromax 2 állványos hangfalCambridge Audio Aeromax 2 állványos hangfalCambridge Audio Aeromax 2 állványos hangfalCambridge Audio Aeromax 2 állványos hangfalCambridge Audio Aeromax 2 állványos hangfalCambridge Audio Aeromax 2 állványos hangfalCambridge Audio Aeromax 2 állványos hangfalCambridge Audio Aeromax 2 állványos hangfalCambridge Audio Aeromax 2 állványos hangfal terminálCambridge Audio Aeromax 6 álló hangfalCambridge Audio Aeromax 6 álló hangfalCambridge Audio Aeromax 6 álló hangfalCambridge Audio Aeromax 6 álló hangfal

A gyártó által korábban Aero szériának nevezett termékcsalád mellett megjelent egy Aeromax széria is, amely látszólag azonos felépítésű, de elődjéhez viszonyítva több ráncfelvarráson is átesett. Újításként említhető például a magassugárzó, melyre inkább a szélessávú hangszóró megnevezés illene, hiszen a dómos verziókkal ellentétben, egészen alacsony, 250 Hz-es keresztváltási frekvenciával rendelkezik. A 4. generációs BMR technológia előnye a gyártó szerint, hogy a hagyományos magassugárzókhoz képest sokkal nyíltabb hangszórással rendelkezik és hangja jobban összefésülhető a mélyközép membránéval. Ezért egységesebb hangképet kapunk, miközben a hangfalakat nem kell a klasszikus sztereónál megszokott, szigorúan behatárolt pozíciókban elhelyeznünk. Elméletben.

Cambridge Audio Aeromax 6 álló hangfal

További újítás a hangfalak külseje, amik a mai divatnak megfelelően, fényes fekete vagy fehér színben készülnek. Emellett a normál Aero sorozathoz képest masszívabb, audiofil minőségű banándugós terminált és oxigénmentes réz belső kábelezést is tartalmaznak a brit cég dobozai.

Cambridge Audio Aeromax 2 állványos hangfal terminál

A szóban forgó széria, az Aeromax 2 állványos és az Aeromax 6 álló hangfalból áll. Előbbi kétutas kivitelű, 16,5 cm-es mélyközép membránnal és 4,6 cm-es BMR magassugárzóval, utóbbi háromutas, és plusz egy mélyközép hangszórót tartalmaz. A 7 kilogrammos kistestvérhez és a 17 kilós álló változathoz egyaránt 25 és 120 watt közötti teljesítményű erősítőt ajánlanak.

A Cambridge Audio Aeromax hangfalait hamarosan megkapjuk tesztelésre, így aztán aki komolyan érdeklődik az újoncok iránt, feltétlenül látogasson vissza honlapunkra!

www.audiophile-szalon.hu

www.cambridgeaudio.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.