Sony Xperia Ear Duo Bluetooth fülhallgató

Zajszűrés helyett, összekapcsolt világok

2018. március 9., péntek, 18:45

Sony Xperia audio fülhallgató nyitott fülhallgató Bluetooth fülhallgató Sony fülhallgató Sony Bluetooth fülhallgató

Újszerű fülhallgató érkezik a Sonytól, ami feje tetejére állítja azt, amit az elmúlt években a hallójáratba illeszkedő modellekről gondoltunk. A külvilág hangjait megszűrő gumiharangocska és aktív zajelnyomás helyett, egy a külvilág szinte minden hangját beengedő modell az Xperia Ear Duo.

Sony Xperia Ear Duo fülhallgatóSony Xperia Ear Duo fülhallgatóSony Xperia Ear Duo fülhallgatóSony Xperia Ear Duo fülhallgatóSony Xperia Ear Duo fülhallgató tokSony Xperia Ear Duo nyitott fülhallgatóSony Xperia Ear Duo fülhallgatóSony Xperia Ear Duo fülhallgatóSony Xperia Ear Duo fülhallgató

Anti-zajszűrő?

Miért használjunk egy olyan fülhallgatót, amivel a zene mellett hallani a kutyaugatást és az autók zaját is? Azért, mert vannak helyzetek, amikor nem zárhatjuk ki a külvilágot. Amikor igenis hallani akarjuk a távolból közeledő mentőautó szirénáját, mert épp biciklivel közlekedünk. Vagy amikor nem akarunk teljesen kiszakadni a világból, amiben élünk és mozgunk. Vagyis az új Xperia Ear Duo lesz az a fülhallgató, amit olyan helyzetekben viselünk majd, amikben korábban nem. Ez az a fülhallgató, ami összekapcsolja a zene és a virtuális asszisztensek világát a közvetlen környezetünk hangjaival.

Sony Xperia Ear Duo fülhallgató

Mit is kapunk?

A Sony Xperia Ear Duo egy nyitott fülhallgató, ami ilyen minőségében ma még egyedi, igazi különlegesség.

A beépített digitális asszisztens figyelembe veszi az időt, a tartózkodási helyünket és a tevékenységünket, hogy mindig a megfelelő módon tudjon segítségünkre lenni. Azt, hogy ez konkrétan mit is jelent majd, még csak találgatni tudjuk, de a bemutató videóban a fülhallgató elfogadott hangutasításokat, felolvasott üzeneteket. Mivel a telefonok, amikre kapcsolódik, ma már amúgy is jól megtippelik, hogy otthon vagy a munkahelyünkön vagyunk, hogy sétálunk, futunk, biciklizünk, vagy épp vezetünk, alighanem ezekhez is alkalmazkodik az Xperia Ear Duo. Az időjárási figyelmeztetések használata sem tűnik nagy feladatnak. No de mindezt majd élőben…

Választhatunk a fekete és ezüst, színek közül.

A két fülhallgató egység (jobb- és baloldali) 2-2 mikrofonnal rendelkezik, hogy beszélgetés közben pontosabban el tudja különíteni a telefonáló és környezete hangjait.

Sony Xperia Ear Duo fülhallgató

Android vagy iPhone készülék szükséges a fülhallgató összes tudásának kiaknázásához.

A fülhallgatókat egy 9 cm átmérőjű és 2,5 cm magas, kör alakú tokban tölthetjük fel.

Az üzemidő zenehallgatás közben legfeljebb 4 óra, telefonálás közben maximum 2,5 óra. A mellékelt tokkal menet közben is feltölthetjük, így összesen 16, illetve 10 óra üzemidő áll rendelkezésünkre, hogy zenét hallgassunk, vagy beszélgessünk.

A fülhallgató Bluetooth 4.2 LE képes. A töltő/tok USB-C csatlakozót kapott.

Sony Xperia Ear Duo nyitott fülhallgató

Életünk minden percében...

A JBL és a Bose már most is kapható nyakhallgatói és főleg, az Onkyo új típusa, az NX01, egyértelműen azt a célt szolgálják, hogy a zene és persze a telefon (FaceTime Audio, Hangouts, Skype, stb.) mindig velünk legyenek. Akkor is, amikor nem kívánjuk elzárni magunkat a közvetlen környezetünktől, egy zajzáras fej- vagy fülhallgatóval. Ugyanezt a célt szolgálja a Sony új fülhallgatója is azzal, hogy beengedi a külvilág hangjait. Vagyis nem a többi fülhallgató kihívója, hanem inkább a nyakhallgatóké.

A Sony Xperia Ear Duo kezdetekben csak néhány kiválasztott régióban kerül forgalomba, 2018 tavasza során.

www.sony.hu

Sony Xperia Ear Duo fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.