AudioQuest Niagara 3000 hálózati tápelosztó érkezik

2020. április 28., kedd, 05:10

AudioQuest audio hifi tápelosztó tápszűrő zavarszűrő AudioQuest tápszűrő AudioQuest zavarszűrő

Az AudioQuest készített egy átmenetet képező elosztót, amely tápszűrő szerepet is betölt. A Niagara 3000 ideális lehet azoknak, akik az 5000-es árát sokallják, de az 1200-astól jobbat szeretnének.

Az AudioQuest Niagara 3000 tápszűrő számos technológiát örökölt nagyobb, korábban általunk is kipróbált testvéreitől. Utóbbiak közé tartozik többek közt az "AC föld-zaj elnyelő rendszer" és a "tranziens tápkorrekció" (ezekről részletesebben lehet olvasni tesztünkben, illetve a gyártó honlapján). A Niagara 3000 rack-barát méretének köszönhetően egyedi installációkba (pl. high end házimozi rendszerek) is könnyen beilleszthető, ennek apropójából két 2-RU rack fület is mellékel hozzá a gyártó.

AudioQuest Niagara 3000 tápszűrő

A 11,3 kilós tömegű eszköz kiemelkedő anyagminősége nem korlátozódik pusztán a készülékházra. Csatlakozói például közvetlenül ezüstözött berillium réz érintkezőket tartalmaznak a rádiófrekvenciák csökkentése szempontjából fontos, alacsonyabb impedancia érdekében.

AudioQuest Niagara 3000 tápszűrő hátlap

Mint minden AudioQuest Niagara tápszűrő, ez a modell is irányhelyesen bekötött, ultra alacsony ellenállású tömör magos kábelezéssel és szűrőelemekkel készült, a lehető leghatékonyabb zajelnyelés jegyében.

AudioQuest Niagara 3000 tápszűrő hátlap

Az eszközön két ún. high current aljzat található, amelyek a magas áramigényű végerősítők csatlakoztatására szolgálnak. A Level-X Linear felirattal ellátott aljzatokon nagyobb sávszélességű szűrés érvényesül. Az AC RF szűrő kondenzátorokat az AudioQuest előzetesen "beégeti", mielőtt a termék elkészül.

AudioQuest Niagara 3000 tápszűrő

Túlfeszültség védelem is része a szolgáltatásoknak, az az optimális AC bemeneti szintet kb. 17 %-ban túllépő jelnél lekapcsol és automatikusan újraindul az elektronika. Az AudioQuest Niagara 3000 várhatóan 3 000 eurónak megfelelő forintért lesz megvásárolható 2020. május közepétől.

audioquest.hu

audioquest.com

AudioQuest Niagara 3000 tápszűrő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.