Thorens TD 1601 vinyl lemezjátszó

2019. május 17., péntek, 17:00

Thorens audio hifi lejátszó lemezjátszó vinyl lemezjátszó bakelit lemezjátszó Thorens lemezjátsszó

A Thorens bemutatta a TD 1600 utódját TD1601 néven, ami a mostanában divatos, úgynevezett retro jegyében fogant. A tervezők első szempontja a külső mellett a könnyű kezelhetőség volt. A szerkezetet ügyesen fakeretben helyezték el, így elégítve ki a régi és új analóg lemezjátszók rajongóinak igényét egyszerre.

Az alváz három rugója nem lóg, hanem stabilan áll, a motorhenger meghosszabbításában viszont a feszített acélmenet megakadályozza az oldalirányú vibrációt, így biztosítva az alváz dugattyús oszcillációját, még a legnagyobb teljesítmény közben is.

Thorens TD 1601 lemezjátszó

A nyomógombos, elektromos emelő, a nem érintkező végálláskapcsoló mindenképpen kényelmet biztosít. A lemezjátszó kettő, elkülönített részből áll, mindezt belső övvel, vastag gumiszőnyeggel, kartámaszokkal és a legújabb technológiájú motorral támasztották alá.

Thorens TD 1601 lemezjátszó

A zongoralakk fekete és magasfényű diófa színben kapható legújabb Thorens lemezjátszó a normál kimenet mellett XLR-rel is rendelkezik, a preciziós hangkar pedig a saját gyártású TP 92 9”.

Thorens TD 1601 lemezjátszó

A modell a müncheni HIGH END-en mutatkozott be, és a rend kedvéért tudni kell, hogy ez a 15 legjobb lemezjátszó közé sorolt TD160HD reinkarnációja, ami bő 10 éve jelentős szerepet tölt be az analóg rajongók körében.

thorens.com

www.streamaudio.hu

Thorens TD 1601 lemezjátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.