Vezeték nélküli fülhallgató Sennheiser stílusban

2017. március 1., szerda, 18:10

Sennheiser audio hifi fejhallgató fülhallgató MOMENTUM Sennheiser MOMENTUM Sennheiser fülhallgató MOMENTUM fülhallgató hifi fülhallgató Bluetooth fülhallgató MOMENTUM In-Ear Wireless

A korábban általunk is tesztelt MOMENTUM In-Ear sem maradhatott ki a kábelmentesítő hadjáratból, ennél fogva a közelmúltban megjelent vezeték nélküli kiadása is, MOMENTUM In-Ear Wireless néven.

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless fülhallgatóSennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless fülhallgatóSennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless fülhallgatóSennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless fülhallgatóSennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless fülhallgató doboz

A MOMENTUM In-Ear az egyik legjobb ma kapható utcai használatra szánt fülhallgató a 30 000 forint alatti kínálatban. Nem csoda, hogy népszerűségét meglovagolva a Sennheiser elkészítette a vezeték nélküli változatot. Annyit meg kell jegyeznünk, hogy a termék nem teljesen kábeltelen, hiszen hangszórókamráinak összeköttetésben kell lenniük egymással és a megszólalásukért felelős elektronikával. Utóbbi egy C-alakú pántba került, és hogy kicsit kerüljék a rideg műszakiság érzetét, piros varrat is található a nyakunk körül végighúzódó idom tetején.

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless fülhallgató

Köztudott, hogy a Bluetooth fejhallgatók hangminőségben visszalépést jelentenek vezetékes társaikhoz képest, ettől függetlenül tény, hogy a Sennheiser e téren is gyakran az elsők közé tud férkőzni. Utóbbi már sejthető a MOMENTUM In-Ear Wireless specifikációját olvasva is. A jelátvitel 4.1-es, AAC kodeket támogató Bluetooth profillal történik, emellett aptX támogatást ugyancsak kapunk. Az eszköz beépített akkumulátora kb. 10 órányi üzemidőt ígér egy feltöltéssel, emellett a pántba beépített mikrofonnak és kezelőszerveknek köszönhetően headsetként is gond nélkül használható.

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless fülhallgató

A Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless kb. 200 eurónak megfelelő forintos árcédulával kerül hamarosan a boltok polcaira. Magyarországra érkezését követően rövid időn belül kimerítő, részletes cikk is olvasható lesz róla itt, az AV-Online hasábjain.

www.sennheiser.hu

Sennheiser MOMENTUM In-Ear Wireless fülhallgató doboz

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.