Új, megfizethető DALI hangfalak

2017. március 3., péntek, 06:05

DALI SPEKTOR audio hifi hangfal hangfalszett hifi hangfal házimozi hangfalszett DALI hangfal

Négy új hangsugárzóból áll az új SPEKTOR széria, mely a márka felé kacsingató, újonc hifi és házimozi építők számára ígéretes.

DALI SPEKTOR hangfalakDALI SPEKTOR 1 hangfalDALI SPEKTOR 1 hangfalDALI SPEKTOR 1 hangszóróDALI SPEKTOR 1 hangfalDALI SPEKTOR 2 hangfalDALI SPEKTOR 2 hangfalDALI SPEKTOR VOKAL centersugárzóDALI SPEKTOR VOKAL centersugárzóDALI SPEKTOR VOKAL centersugárzóDALI SPEKTOR 6 hangfalDALI SPEKTOR 6 hangfalDALI SPEKTOR 6 hangfalDALI SPEKTOR magassugárzóDALI SPEKTOR mélysugárzóDALI SPEKTOR mélysugárzó

A SPEKTOR a dán cég újabb közelítése a pénztárcakímélő, belépő kategória felé. A sajtóközlemény alapján mindenek előtt saját akusztikai alapelveik megőrzését tartották szem előtt. A család legkisebb tagja a rendkívül kompakt, szinte bárhol elférő SPEKTOR 1, melyet a klasszikus állványos méretű SPEKTOR 2 követ.

DALI SPEKTOR 2 hangfal

Ezek kiegészülnek egy center- (SPEKTOR VOKAL) valamint egy álló (SPEKTOR 6) hangfallal, amennyiben térhatású házimozi rendszer építése a cél. A gyártó szerint teljesen új sztenderdet sikerül felállítaniuk a SPEKTOR által képviselt árkategóriában (mely kb. 35 és 110 000 forintos darabárak között helyezkedik el).

DALI SPEKTOR VOKAL centersugárzó

Valamennyi doboz fekete kőris vagy dió külsővel vásárolható meg. Hangszórókészletük a már jól ismert mélyvörös préselt rost membránon alapszik, amelyet kiegészít egy a ZENSOR családéra kísértetiesen hasonlító, 25 mm-es textil dóm.

DALI SPEKTOR magassugárzó

A gyártói közleményben ugyancsak kihangsúlyozták, hogy a hangfalak könnyen hajthatók szinte bármilyen erősítővel, ugyanakkor termékfejlesztési stratégiájuk része, hogy csak saját tervezésű hangszórókat alkalmaznak.

DALI SPEKTOR mélysugárzó

A DALI SPEKTOR hangfalak már itthon is rendelhetők, a hozzájuk tartozó, további részletes specifikáció és a pontos fogyasztói árak megtalálhatók az itthoni forgalmazó és a hivatalos viszonteladók honlapjain.

hu.horn.eu

dali-speakers.hu

DALI SPEKTOR 6 hangfal

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.