Új Marantz házimozi erősítők

2017. augusztus 21., hétfő, 05:10

Marantz audio házimozi Atmos Dolby Atmos házimozi erősítő Atmos erősítő Atmos házimozi Marantz erősítő Marantz házimozi Marantz 2017 Dolby Atmos erősítő Dolby Atmos házimozi Marantz házimozi erősítő Dolby Atmos házimozi erősítő

Már rendelhető a Marantz két új középkategóriás házimozi erősítője, az SR6012 és SR5012.

Naprakész szolgáltatásokkal lát napvilágot az SR6012 (469 990 Ft) és SR5012 (299 990 Ft) házimozi erősítő, melyek az idei nagytestű AVR termékkínálat első fecskéi. A vezeték nélküli (WiFi, AirPlay, Bluetooth) adapterekkel, ill. hálózati kliensekkel gazdagon ellátott készülékek fő újdonsága, hogy megtalálható bennük az eredetileg Denon által elindított HEOS multiroom rendszer támogatottság. Így ha épp nem filmet nézünk, zónajátszókként is használható mindkét AVR, akár összefűzve meglévő Denon HEOS komponensekkel.

Marantz SR5012 házimozi erősítő hátlap

Az SR5012 7.2 csatornás kiosztású, 180 W (6 ohmon, 1 % THD és 1 csatornán, 1 kHz-es jellel mérve) maximális teljesítményű. Az SR6012 már 11.2 csatornát támogat, leheletnyit nagyobb (185 W) csatornánkénti teljesítmény mellett. A térhatású hangformátumok közt természetesen szerepel a Dolby Atmos és DTS:X is, olyan akusztikai mankók beiktatásával, mint a MultEQ XT kalibráció vagy az alacsony hangerőn is dinamikus élményt keltő Audyssey Dynamic EQ.

Marantz SR6012 házimozi erősítő belső

Az intelligens otthonok, telefonnal vezérelhető okosházak világágban alap elvárás, hogy e környezetekbe is gondtalanul integrálható legyen a szórakoztató elektronika, ezért az SR6012 többek közt Crestron Connected támogatást is kínál. Ugyancsak a nagyobb testvére javára szól az előerősített kimenetek megléte, azaz a felhasználó belátása szerint házimozi processzorként is használhatja, ha dedikált végerősítőkre bízná a munka nehezebb felét. A 4K és HDR-képes HDMI lapkán keresztül DSD lejátszás is lehetséges, a digitális felületen megszólaló hang hifi minőségét pedig a hibrid PLL Clock Jitter Reducer szolgálja.

Marantz SR6012 házimozi erősítő

A Marantz új házimozi erősítői már itthon is rendelhetőek, ill. a hivatalos márkaboltokban vásárlás előtt kipróbálhatóak.

hu.horn.eu

www.marantz.hu

Marantz SR6012 házimozi erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.