Jönnek a Denon új, megfizethető házimozi erősítői

2019. május 13., hétfő, 12:35

Denon audio házimozi házimozi erősítő Denon házimozi Denon erősítő Denon házimozi erősítő

S-szériának nevezte el legújabb készülékhármasát a Denon. Az AVR-S650H, AVR-S750H és AVR-S950H elsősorban azoknak készült, akik most lépnének be a házimozi világába, de fontos számukra az ésszerű ár és a naprakész szolgáltatások.

Denon AVR-S650H házimozi erősítőDenon AVR-S650H házimozi erősítőDenon AVR-S650H házimozi erősítőDenon AVR-S650H házimozi erősítő hátlapDenon AVR-S750H házimozi erősítőDenon AVR-S750H házimozi erősítőDenon AVR-S750H házimozi erősítőDenon AVR-S750H házimozi erősítő hátlapDenon AVR-S950H házimozi erősítőDenon AVR-S950H házimozi erősítőDenon AVR-S950H házimozi erősítőDenon AVR-S950H házimozi erősítő hátlapDenon AVR-S950H házimozi erősítő belső

Az idén érkező modellek közül az AVR-S650H 5.2 csatornás, két nagyobb testvére pedig 7.2 csatornás kiosztást nyújt. Utóbbiak jövőbeni firmware frissítést követően a Dolby Atmos "Height Virtualization" és DTS: Virtual:X térhatású formátumokat is támogatni fogják. Ugyancsak adott a beépített automatikus szobaakusztikai kalibráció lehetősége, amelyben az Audyssey EQ nyújt segítséget.

Denon AVR-S750H házimozi erősítő hátlap

A Denon saját fejlesztésű HEOS multiroom rendszerét e termékekbe is beépítették. Mindez annyit jelent, hogy bármely eszköz vezérelhető HEOS zónajátszóként is, a hozzájuk csatlakoztatott televízió, vagy egyéb forrás (mindegy, hogy digitális, vagy analóg) jelét szétküldhetjük a többi zónajátszó felé.

Denon AVR-S950H házimozi erősítő belső

Amazon Alexa, Google Assistant és Siri hangalapú vezérelhetőséggel érkeznek a készülékek. Hálózati funkcióik közé tartozik az internetes zeneszolgáltatások megléte is. Többek közt internetrádió, Spotify, Deezer és TIDAL áll rendelkezésre, amennyiben a felhasználó az internetről szeretne zenét hallgatni. Lemezgyűjtőknek nem árt tudni, hogy az AVR-S650H phono bemenettel is rendelkezik.

Denon AVR-S950H házimozi erősítő

A Denon új házimozi erősítőinek árával kapcsolatban az itthoni hivatalos kereskedőknél lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

www.denon.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.