Új IsoTek hálózati szűrő

2016. december 27., kedd, 06:05

IsoTek audio hifi tápszűrő high end táp izolátor IsoTek tápszűrő

EVO3 Titan One névvel startolt az elektromos áramot szűrő komponensekre szakosodott IsoTek egyik legújabb terméke, mely az eddigiekhez képest kompaktabb külsővel rendelkezik.

IsoTek EVO3 Titan One tápszűrőIsoTek EVO3 Titan One a HIGH END 2016 kiállításonIsoTek EVO3 Titan One a HIGH END 2016 kiállításon

Az IsoTek EVO3 Titan One hálózati szűrő a gyártó Direct-Coupled (közvetlen elcsatolásos) technológiát tartalmazza, ám az eredeti Titan-hoz képest lényegesen kedvezőbb áron. Külseje szokatlanul kompakt, amennyiben a készülékház alapterület igényét nézzük. Viszont a hosszúkás test, térfogatában kellően nagy ahhoz, hogy otthont adjon a benne lévő, közel tízkilónyi alkatrésznek.

IsoTek EVO3 Titan One a HIGH END 2016 kiállításon

Feladatát tekintve nem különösebben tér el a legtöbb IsoTek terméktől: a bejövő áramot tisztábbá téve adja tovább úgy, hogy az egyenletesebb, szűrt zajokkal kiengedett jel hangminőségbeli javulást eredményez. A gyártó 3,5-12 millió forint összértékű rendszerekhez javasolja a Titan One-t, de ne feledjük, ez az egy komponens még önmagában nem szűntet meg minden hibát, ugyanakkor erősen ajánlott vásárlás előtt meghallgatni, összehasonlítani más IsoTek komponensekkel is.

3680 W tiszta áramot (illetve teljesítményt) képes kiadni magából, így tetszés szerint végerősítőkhöz vagy aktív mélysugárzókhoz is alkalmazható. Emellett megszűnteti a közös, ill. differenciális módusú zajokat, a rádiófrekvenciás interferenciát pedig 82 dB-lel tudja redukálni.

Az IsoTek EVO3 Titan One már az itthoni forgalmazó bemutatótermében is kipróbálható, illetve 579 000 forintért megvásárolható.

www.audiocentrum.hu

www.isoteksystems.com

IsoTek EVO3 Titan One a HIGH END 2016 kiállításon

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.