Új kábelcsaládot indított a LessLoss

2018. május 7., hétfő, 12:55

LessLoss audio hifi házimozi kábel audio kábel hifi kábel tápkábel hangfalkábel high end kábel

C-MARC néven indította el a közelmúltban legújabb sorozatát a litván kábel specialista cég. A meglepően rugalmas szerkezetű modellek a litze huzal alapjait hasznosítják, kifinomultabb kivitelben.

A C-MARC sorozat teljesen új generációt képvisel a LessLoss történelmében. Magába foglal összekötő/hangsugárzó/tápkábeleket is, mindegyik előnyeként említhető a hatékony vibráció csökkentő kialakítás, a precízen kidolgozott csatlakozók és az alacsony ellenállás.

LessLoss C-MARC kábel

A litze huzal elvéhez hasonlóan, ellenkezően polarizált tekercsként viselkednek a pamut köpeny alatt húzódó rétegek. Minden egyes, az óramutató járása szerint irányított rézszálhoz tartozik egy vele ellenkező irányba húzódó szál is, összeilleszkednek, miközben egymást tükrözik. Ez kiegészül egy második szintű (a gyártó által fraktálisnak nevezett), zajelnyelő replikációval. A cég szerint óriási jel/zaj viszonyt kapunk, ami a high end hifi készülékeknél egyértelműen hallható előnyökkel jár.

LessLoss C-MARC tápkábel

Utóbbi eredményeként, a LessLoss leírására alapozva, csendesebb háttér, magasabb felbontás, életszerűbb hangszínpad és természetesebb dinamika, valamint nyugodt, természetes hangélmény várható.

LessLoss C-MARC tápkábel

Néhány érdekesség a C-MARC szerkezetével kapcsolatban: ha mondjuk a digitális koaxiális kábelt vesszük, abban 2x192 db (egymással ellentétes irányban futó) rézszál található, 376 pamut rost társaságában. A teljes vezető keresztmetszet 4,6 négyzetmilliméter, ami jóval nagyobb a tömör vezetőszálas kábelekhez képest. A szerkezet mégis rendkívül könnyű és flexibilis, olyannyira (túlzás nélkül), mint egy darab ruhaszárító kötél.

LessLoss C-MARC RCA kábel

További különlegesség, hogy a C-MARC kábelekből ún. belső kábel (hook-up wire), triaxiális digitális összekötő és hangsugárzó áthidaló is készíttethető, előre szerelt és nyers, vagyis méretre vágott változatban is rendelhető.

A LessLoss C-MARC kábelekkel elérhetőségével, ill. árával kapcsolatban további információ található a gyártó és a KáCsa Audió honlapján.

www.kacsa-audio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.