Új, csinos mobil DAC a FiiO-tól

2015. október 12., hétfő, 06:20

FiiO Q1 audio hifi DAC erősítő DA konverter FiiO DAC mobil DAC fejhallgató erősítő FiiO fejhallgató erősítő

USB DAC és fejhallgató erősítő is található a megfizethető mobileszközeiről ismert FiiO kívül-belül friss, miniatűr újoncában, mely Q1 néven már itthon is megvásárolható.

FiiO Q1 DAC és fejhallgató erősítőFiiO Q1 DAC és fejhallgató erősítőFiiO Q1 DAC és fejhallgató erősítőFiiO Q1 DAC és fejhallgató erősítőFiiO Q1 DAC és fejhallgató erősítőFiiO Q1 DAC és fejhallgató erősítőFiiO Q1 DAC és X3 2nd gen audio lejátszóFiiO Q1 DAC és EX1 fülhallgatóFiiO Q1 DAC és fejhallgató erősítő akkumlátor kapacitásFiiO Q1 USB DAC belsőFiiO Q1 USB DAC belsőFiiO Q1 USB DAC tertozékaival

Elegáns és letisztult készülékházzal büszkélkedhet a FiiO Q1, mely külsőleg látványosan tovább csiszolódott az amúgy is kellemes megjelenésű elődökhöz képest. A mindössze 100 grammos eszköz annyira parányi, hogy a nadrágzsebünkben is elfér, de kabátban vagy övtáskában még a telefonunkkal vagy mobil zenelejátszónkkal együtt is szellősen elhelyezhető.

FiiO Q1 DAC és X3 2nd gen audio lejátszó

A Q1 matt fekete külsejének alsó és felső oldala natúr, szálcsiszolt alumínium. Jelszintjét egy védőkerettel ellátott, mechanikus TOCOS tárcsával állíthatjuk, utóbbi két oldalán kapott helyet egy aranyozott fejhallgató kimenet és egy kétállású basszus kapcsoló.

FiiO Q1 DAC és fejhallgató erősítő

A lenti részen található egy vonalszintű ki- illetve bemenet, valamint egy micro USB aljzat, kifejezetten számítógépes összekötéshez és a Q1 1400 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátorának feltöltéséhez. A gyártó által meghatározott üzemidő egy töltéssel akár 30 óra is lehet.

FiiO Q1 DAC és fejhallgató erősítő akkumlátor kapacitás

A Q1 teljesítményadatai bíztatóak: 150 ohmig bármilyen fülest magabiztosan meghajt, a benne lévő Texas Instruments DAC chip pedig 96 kHz/24 bites mintavételezésen is képes üzemelni. A cég állítása szerint jelentős előrelépést sikerült elérniük dinamizmus és jitter-csökkentés tekintetében. Hogy ez a valóságban mit eredményez, arra hamarosan visszatérünk egy kimerítő cikk keretein belül itt, az AV-Online hasábjain.

www.fiio.hu

FiiO Q1 DAC és EX1 fülhallgató

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.