OPPO HA-2SE mobil DAC

2017. január 26., csütörtök, 10:45

OPPO audio hifi DAC erősítő DA konverter mobil DAC USB DAC OPPO DAC fejhallgató erősítő OPPO fejhallgató erősítő

Frissült az OPPO fejhallgató erősítővel egybeépített DA konvertere, melybe komolyabb chip került, így még tisztább hangot produkál.

Várhatóan feszesebb basszusokra és tisztább magas frekvenciákra számíthatnak majd azok, akik mindenáron az eredeti HA-2 és HA-2SE közti különbséget fogják keresni. Azonban esztétikai módosításokat nem említhetünk, hozzátesszük, nem is nagyon lenne rájuk szükség.

OPPO HA-2 és HA-2SE USB DAC-ok

A HA-2SE külseje szinte tökéletesen megegyezik az elődjével, így továbbra is okostelefonra emlékeztető készülékházat kapunk, gondosan ráillesztett bőr borítással. Beépített akkumulátorának köszönhetően nem csak számítógép közelben, hanem út közben, mobileszközökhöz csatlakoztatva is kamatoztathatja képességeit.

OPPO HA-2SE USB DAC és fejhallgató erősítő

OPPO HA-2SE USB DAC és fejhallgató erősítő

A HA-2SE globális viszonylatban aprónak, mindazonáltal drágábbnak is számít az átlaghoz képest. 129 000 forintos árcédulájára nem csak funkcionalitása (szinte bármilyen füles hajtására képes, akkubankként használható, rendelkezik OTG funkcióval stb.) hanem teljesítménye is magyarázatot ad. A benne található, új ESS Sabre Reference ES9028-Q2m jelátalakító chip képes 384 kHz/32 bites és 11,2 MHz-es DSD jelfolyamok kezelésére is, magyarán a ma elérhető legjobb minőségű hangfájlokat gond nélkül befalja.

OPPO HA-2SE USB DAC és fejhallgató erősítő

A beépített, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, másfél órás töltést követően kb. 13 órát biztosít analóg fejhallgató erősítő módban, és 7 órát, ha digitális forrást is használunk. Az eszközhöz gyárilag mellékelve kapunk többek közt Lightning és micro USB kábeleket, ill. hálózati VOOC gyorstöltőt is.

OPPO HA-2SE USB DAC és fejhallgató erősítő

Az OPPO HA-2SE fejhallgató erősítővel egybeépített mobil DAC már kis hazánkban is megvásárolható, ill. tetszés szerint kipróbálható az Audio Centrum bemutatótermében.

www.audiocentrum.hu

www.oppodigital.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.