Új Bose hangrendszerek

2017. július 13., csütörtök, 11:15

Bose SoundLink audio hangfal hangszóró hangrendszer Bluetooth mobil hangrendszer Bluetooth hangszóró Bluetooth hangrendszer Bose hangfal Bose hangszóró Bose SoundLink

SoundLink Revolve néven debütált két új hordozható, vezeték nélküli hangrendszer a Bose kínálatában.

A Bose nemrégiben bemutatott két Bluetooth hangrendszert, melyek a széles átlaghoz képest merőben más kivitelt kaptak. A leginkább az Amazon Alexára hasonlító, enyhén kúp formájú hengerek, fizikai kialakításukból eredően jó akusztikai jellemzőkkel rendelkeznek.

Bose SoundLink Revolve Bluetooth hangrendszer

Gondolunk itt az íves felületek rezonanciacsökkentő hatására és a 360 fokos hangszórásra. Utóbbiért egy, a lukacsos rács mögött lévő, lefelé néző membrán felel, amely alá akusztikus eltérítő elemet is helyeztek.

Bose SoundLink Revolve hangszóró

Két modell, logikusan egy kisebb (Revolve) és egy nagyobb (Revolve+) található a szériában. Utóbbi mindössze 1-2 centivel nagyobb (cserébe vélhetőleg több hangerőre is képes), könnyebb hordozhatósága érdekében tetejére fogantyú is került.

Bose SoundLink Revolve+ Bluetooth hangrendszer

A hangszórókat és elektronikát illetően csak találgathatunk, ezekről nem osztott meg részletes specifikációt a Bose. Az viszont nem titok, hogy mindkét eszköz - a gyártó közleménye szerint - méretéhez képest megdöbbentően nagyot képes szólni. Ismerve a cég szakmai múltját és kompakt, ám nagy teljesítményű technológiáit, könnyen lehet, hogy ezúttal is temérdek decibelre számíthatunk.

Bose SoundLink Revolve+ Bluetooth hangrendszer

Az esőnek és fröccsenő víznek ellenálló Bose Revolve hangrendszerek alján és tetején is puha anyag található, amely eldőlés, koccanás esetén bizonyos fokig képes megvédeni az eszközt, és az alumínium felületet. A két újonc már itthon is rendelhető 77 900, ill. 109 900 Ft-os áron. Hamarosan részletes tesztet is olvashatnak róluk itt, az AV-Online hasábjain.

www.bose.hu

basys.hu/bose

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.