Yamaha Aventage házimozi erősítő újdonságok

2015. július 27., hétfő, 06:05

Yamaha audio házimozi erősítő Avenatege Yamaha házimozi Yamaha erősítő Yamaha Avantage házimozi erősítő Dolby Atmos Dolby Atmos házimozi Dolby Atmos erősítő Dolby Atmos házimozi erősítő Yamaha Dolby Atmos házimozi

Lassan, de biztosan csordogálnak - nem az információk, mert azok bőségesek, frissek és naprakészek - a Yamaha új, 2015-ös Aventage sorozatának tagjai. Ezen a héten érkezik a hazai márkaképviselethez és a viszonteladókhoz két kisebb modell: az RX-A750 és az RX-A850.  

Mindkét házimozi erősítő számtalan hálózatos képességgel - vezetékessel és vezeték nélkülivel - rendelkezik. WiFi, Bluetooth, AirPlay, DLNA, internetes rádióállomások, zeneszolgáltatások elérhetősége, mint Spotify, Pandora, Napster, Juke. Ezek hozzáférhetősége földrajzi régiótól függ.

Yamaha Aventage RX-A850 házimozi erősítő

Az Aventage jellemzők: rezonancia-mentes, A.R.T. készülékház, ötödik láb, alumínium előlap ugyanúgy felfedezhetőek rajtuk, mint a 4K60p, 4:4:4, Ultra HD átengedés és felskálázás, HDCP 2.2 kompatibilitás. A kiváló zenei hangzás érdekében DSD 2,8 és 5,6 MHz, Apple Losless 96 kHz/24 bit, FLAC, AIFF WAV 192 kHz/24 bit dekódolásra képesek, a természetesnek számító, veszteségmentes tömörítésű filmhang formátumok mellett. Az erősítő csatornák száma 7-7 és az YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) önbemérő szobaakusztikai rendszerről sem kell lemondani annak, aki a kisebbik modellt választja.

Yamaha Aventage RX-A850 házimozi erősítő hátlap

Teljesítményben már az RX-A750 sem szűkölködik, a mostanában alkalmazott szigorúbbik mérési feltételek (20 Hz-20 kHz, 0,06 % THD) mellett, két csatornát mérve, 6 ohmon 90 wattot ad le. Az eggyel nagyobb modell esetében ugyanez 100 W, de már 8 ohmra vonatkoztatva és nem csak ennyi köztük a különbség.

Az RX-A850 már belépést biztosít a Dolby Atmos világába és phono bemenetet is kínál, ezekkel két jelentős vásárlói csoport számára válhat figyelemre méltóvá. HDMI ki- és bemenetekből szintén többet kínál: 8 és 2, a 6 és eggyel szemben.

Mivel az erősítők itt kopogtatnak az ajtón, fogyasztói árukat is meg tudjuk osztani a Kedves Olvasókkal: 249999 és 319999 Ft.

www.extremeaudio.hu

europe.yamaha.com

Yamaha Aventage RX-A850 házimozi erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.