Radiotehnika hangfalak

2017. július 3., hétfő, 16:45

Radiotehnika audio hifi házimozi hangfal hangfalszett hangszóró hifi hangfal házimozi hangfalszett Radiotehnika hangfal

Újabb márkával bővült az Audio Centrum kínálata, üdvözölhetjük a Lettországból érkező Radiotehnika hangsugárzókat.

"Az idő választott minket" - olvasható a gyártó honlapján, kik eredetileg rádiók és hangtechnikai eszközök fejlesztésével, ill. készítésével foglalkoztak. Kevesen tudják, hogy ugyaninnen más vállalatok is rendelnek többek közt üres, hangszóró nélküli hangdobozokat és áramköröket. A kiváló gyártási minőségnek köszönhetően cseh, német és olasz üzemeknek is szállít a Radiotehnika, ettől eltekintve saját hangsugárzó kínálattal is rendelkezik.

Radiotehnika RIGONDA FS-5.3 hangfal

Összesen négy szériából válogathatunk annak függvényében, hogy házimozi, vagy sztereó rendszert szeretnénk építeni. Előbbire szolgálnak az X-LINE valamint RIGONDA S termékcsaládok, utóbbira pedig az SM és HOME PRO.

Radiotehnika GIANT FS-100 MILANO hangfal

A legfelső szintet képviselő GIANT FS100 Milano (699 000 Ft/pár) és Gold FS-500 (999 000 Ft/pár) testesíti meg. Utóbbi hangszórókészletében vegyesen találhatók Radiotehnika, Peerless és Scan-Speak elemek. A 110 cm magas, masszív külsejű Gold hosszú kutatás és fejlesztés eredménye, gyártója szerint olyan részleteket tesz hallhatóvá kedvenc lemezünkön, melyeket azelőtt nem vettünk észre. A Milano érdekessége, hogy hangszórói az RRR által több mint fél évszázada kifejlesztett recept alapján, többek közt lucfenyő rostot tartalmazó membránnal készülnek.

Radiotehnika X-LINE FS-10.1 hangfal

Az elsősorban otthoni filmnézésre (de természetesen zenehallgatásra is alkalmasak) szánt X-LINE hangsugárzók közt Scan-Speak gyártmányú hangszórókkal felszerelt, elegáns dobozok közül válogathatunk. A leírás alapján transzparens magas frekvenciákat és csontig hatoló, ütős basszusokat nyújtanak e modellek.

Radiotehnika RIGONDA CS-1.3 centersugárzó

A RIGONDA família azoknak ajánlott, akik korlátozott költségből szeretnének élvezhető hangú, ugyanakkor mérsékelt helyigényű rendszert otthonukba. A kedvező áron megvásárolható dobozok vörös, fekete és bükk színekben készülnek.

Radiotehnika S-400M hangfal

A négyutas S-400M és háromutas SM-300 hagyománytisztelő külseje vélhetőleg megdobogtatja a veterán hifisták szívét. A selyem magassugárzóval és cellulóz membránokkal felvértezett dobozok csak fotók alapján keltenek monstrum hatást, 80 és 90 centis magasságukkal valójában inkább a kompakt padlón álló hangfalak táborát erősítik, ettől függetlenül, ha nem túl nagy szobában helyezzük őket, kis hangerőn is meglepően testes mélyekre számíthatunk.

Radiotehnika S-400M hangfal

A Radiotehnika hangfalak árával, termékadatokkal kapcsolatban az Audio Centrum honlapján lehet informálódni, a modellek zöme pedig kipróbálható, megvásárolható bemutatótermükben.

www.audiocentrum.hu

rrr.lv

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.