Önkalibráló füles az AKG-tól

2015. augusztus 6., csütörtök, 08:25

AKG audio hifi fejhallgató high end hifi fejhallgató AKG fejhallgató high end fejhallgató

Idén ősztől hazánkban is kapható lesz az AKG jelenlegi legújabb, ugyanakkor minden tekintetben legkimagaslóbb fejhallgatója, az N90Q.

A Grammy-díjas Quincy Jones által inspirált AKG N90Q egy új, élvonalbeli technológiákat felvonultató fejhallgatója a Harman cégcsoporthoz tartozó vállalatnak. Fő érdekessége a TruNote névre keresztelt automatikus önkalibráló rendszer, mely kiegészül egyéb aktív zajszűrő technológiákkal is, így teljes mértékben mobil, utcai használatra is alkalmas termékről beszélhetünk.

AKG N90Q fejhallgató

A gyártó leírása alapján, az N90 lehetővé teszi, hogy hallgatója high end minőségű, precízen reprodukált hangzásban részesüljön, tetszés szerint szabályozható hangszínpaddal és hangszínekkel. Felsőkategóriás hovatartozását igazolja a valódi bőr és alumínium készülékház, és természetesen nagy hangsúlyt fektettek a komfortra is. A két irányba forduló hangszórókamrák a kényelemben és a zajszűrésben is fontos szerepet töltenek be. A finom bélés alaposan lecsillapítja a kamrában keletkező hangvisszaverődéseket, külső részén dedikált gombokat találunk, melyekkel többek között a hangzásmódok közül válogathatunk.

AKG N90Q fejhallgató

További érdekesség, hogy a 460 grammos fejhallgató, beépített DA konverterrel rendelkezik, így számítógépre vagy kompatibilis Android eszközre kötve, kiegészítő hangkártya nélkül élvezhetjük a tömörítetlen, stúdió minőség előnyeit.

AKG N90Q fejhallgató battery pack

Repülős adaptert, kétféle hosszúságú vezetéket és kétféle védőtokot (kemény táska és zsák) is mellékel a gyártó, így az N90Q akár napjaink legjobb utazós fülese is lehet, ezt remélhetőleg egy kiadós teszttel magunk is kideríthetjük! A füles várhatóan 2015 augusztus végétől lesz Magyarországon megvásárolható, bruttó 399 990 forintért.

www.extremeaudio.hu

eu.akg.com

AKG N90Q Quincy Jones

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.