Önkalibráló füles az AKG-tól

2015. augusztus 6., csütörtök, 08:25

AKG audio hifi fejhallgató high end hifi fejhallgató AKG fejhallgató high end fejhallgató

Idén ősztől hazánkban is kapható lesz az AKG jelenlegi legújabb, ugyanakkor minden tekintetben legkimagaslóbb fejhallgatója, az N90Q.

AKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgatóAKG N90Q fejhallgató tartozékokAKG N90Q fejhallgató battery packAKG N90Q fejhallgató battery packAKG N90Q fejhallgató battery packAKG N90Q fejhallgató battery pack tokAKG N90Q Quincy JonesAKG N90Q Quincy Jones

A Grammy-díjas Quincy Jones által inspirált AKG N90Q egy új, élvonalbeli technológiákat felvonultató fejhallgatója a Harman cégcsoporthoz tartozó vállalatnak. Fő érdekessége a TruNote névre keresztelt automatikus önkalibráló rendszer, mely kiegészül egyéb aktív zajszűrő technológiákkal is, így teljes mértékben mobil, utcai használatra is alkalmas termékről beszélhetünk.

AKG N90Q fejhallgató

A gyártó leírása alapján, az N90 lehetővé teszi, hogy hallgatója high end minőségű, precízen reprodukált hangzásban részesüljön, tetszés szerint szabályozható hangszínpaddal és hangszínekkel. Felsőkategóriás hovatartozását igazolja a valódi bőr és alumínium készülékház, és természetesen nagy hangsúlyt fektettek a komfortra is. A két irányba forduló hangszórókamrák a kényelemben és a zajszűrésben is fontos szerepet töltenek be. A finom bélés alaposan lecsillapítja a kamrában keletkező hangvisszaverődéseket, külső részén dedikált gombokat találunk, melyekkel többek között a hangzásmódok közül válogathatunk.

AKG N90Q fejhallgató

További érdekesség, hogy a 460 grammos fejhallgató, beépített DA konverterrel rendelkezik, így számítógépre vagy kompatibilis Android eszközre kötve, kiegészítő hangkártya nélkül élvezhetjük a tömörítetlen, stúdió minőség előnyeit.

AKG N90Q fejhallgató battery pack

Repülős adaptert, kétféle hosszúságú vezetéket és kétféle védőtokot (kemény táska és zsák) is mellékel a gyártó, így az N90Q akár napjaink legjobb utazós fülese is lehet, ezt remélhetőleg egy kiadós teszttel magunk is kideríthetjük! A füles várhatóan 2015 augusztus végétől lesz Magyarországon megvásárolható, bruttó 399 990 forintért.

www.extremeaudio.hu

eu.akg.com

AKG N90Q Quincy Jones

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.