Nyílt napok a Házimozi Stúdióban

2015. november 10., kedd, 13:05

Házimozi Stúdió audio hifi házimozi hangfal hangfalszett high end házimozi rendszer házimozi hangfalszett nyílt nap nyílt hétvége

Most hétvégén megnyitja kapuit a Házimozi Stúdió, hogy új, törökbálinti bemutatótermében vendégül lássa a filmek és zenék megszállottjait.

JBL Synthesis hangrendszer a Házimozi StúdióbanEmotiva XMC-1 házimozi processzorREL Ti mélyládákSIM2 NERO 3 házimozi projektor

November 14-15-én (szombaton és vasárnap), 10:00-18:00 óra között is nyitva tart a Házimozi Stúdió, melyet többek között két okból lesz érdemes meglátogatni. Egyrészt az új, törökbálinti bemutatóterem a régebbit minden szempontból felülmúlja (nagyobb, szebb és kidolgozottabb) és remek környezetet biztosít a benne üzemelő hifi/házimozi komponenseknek. Az igényesen kidolgozott helyszín nem csak dizájn, hanem technológia szempontjából is példaértékű - segítséget, iránymutatást jelenthet azok számára, akik saját, otthoni környezetüket szeretnék jobban kiélezni AV komponenseik jobb teljesítése érdekében.

Emotiva XMC-1 házimozi processzor

Másrészről a bemutató szobákban összeállított rendszerek kedvéért is érdemes ellátogatni a Házimozi Stúdióba. A nyílt napok alatt egy nagy teljesítményű JBL Synthesis komplett házimozi rendszert, valamint egy Emotiva házimozi processzorral és végfokkal hajtott Revel hangfalszettet próbálhatnak ki az érdeklődők, utóbbi basszusait az audiofil mélysugárzó specialista REL cég produktumai fogják megtámogatni. A demonstráció során, SIM2 projektorok által, Stewart Filmscreen vetítővásznakra vetített képek segítségével tapasztalhatják meg az érdeklődők, hogy a kifinomult képmegjelenítő eszközök miként segítenek a jobb, maradandóbb filmélmény létrehozásában.

SIM2 NERO 3 házimozi projektor

A bemutatóterem hétvégi forgalomban Budapest belvárosától autóval 15 perc, tömegközlekedéssel pedig többek között a Kelenföld Vasútállomástól induló, 172-es busszal közelíthető meg. A látogatók számára parkolóhely is biztosított. A HMS nyílt napjaira való látogatás feltétele az előzetes időpont-foglalás telefonon, vagy e-mailben. A regisztráció ingyenes, a látogatók vásárlás esetén egyedi kedvezményekben részesülhetnek, utóbbival kapcsolatban bővebb tájékoztatást adnak majd a Házimozi Stúdió munkatársai.

www.hazimozistudio.hu

REL Ti mélyládák

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.