Megfizethető, mégis sokat tud az új Denon AVR

2015. június 4., csütörtök, 13:50

Denon audio házimozi erősítő Bluetooth Denon erősítő Denon házimozi házimozi erősítő Denon házimozi erősítő

AVR-X520BT néven kerül boltokba a japán hifigyártó legújabb, belépő kategóriás házimozi erősítője, mely HDCP 2.2 kompatibilitás mellett beépített Bluetooth vevőt és automata kalibrációt is tartalmaz.

130 W-os csatornánkénti teljesítménye rengeteg - az erősítővel azonos értékrendet képviselő - hangfal hajtására elegendő, emellett a manapság elvárt jellemzőket is szépen magába foglalja. Utóbbiak között említendő a nagyfelbontású filmeknél különösen előnyös, 4:4:4-es színprofil támogatása és persze a 4K kompatibilitás.

Denon AVR-X520BT házimozi erősítő

Az AVR-X520BT automata szobaakusztika mérőrendszert is tartalmaz: az ehhez szükséges telepítő mikrofont megtaláljuk a dobozában, a beállítás a gyártó leírása alapján nem bonyolult feladat, köszönhetően a logikus és könnyen átlátható menürendszernek.

Denon AVR-X520BT házimozi erősítő remote App

A beépített Bluetooth vevő vezeték nélküli jelátvitelt, és okostelefonról/tabletről történő vezérlést is lehetővé tesz. Nem csak erősítőként, hanem zenei lejátszóként is használható az AVR-X520, amennyiben USB-s mobileszközt vagy adathordozót csatlakoztatunk az előlapi USB portra. Utóbbi esetén MP3, WMA, FLAC és AAC fájlokat képes megszólaltatni.

Denon AVR-X520BT házimozi erősítő hátlap

A Denon AVR-X520BT június végétől megvásárolható az itthoni kereskedésekben, bruttó 99 990 Ft-os árcédulájával ígéretes megoldás azok számára, akik megfizethető házimozit, és egyben multimédiás szórakoztató központot szeretnének otthonukba.

hu.horn.eu

www.denon.hu

Denon AVR-X520BT házimozi erősítő távvezérlő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.