Egreat az Octogon Audio kínálatában

2018. március 2., péntek, 18:30

Egreat audio hifi házimozi lejátszó médiajátszó médialejátszó Egreat lejátszó Egreat médiajátszó 4K lejátszó UHD lejátszó

Az Octogon Audio hifi/házimozi szaküzlete nemrégiben újabb márkával bővítette eddig sem szerény kínálatát. Az Egreat jóvoltából így remek ár/érték arányú, naprakész médiajátszókkal tudják kiszolgálni a korszerűségre törekvő zene- és filmgyűjtőket.

A kifejezetten médiajátszókra szakosodott Egreat a korszerű otthoni szórakoztatás világát veszi célba. A kínálatban jelenleg 4 lejátszó, valamint érdekességképpen egy HDMI elosztó (H10 4K HDMI splitter) is szerepel termékcsaládjukban.

Egreat 4K HDMI splitter

A cég tervezőmérnökei felhasználói visszajelzésekből merítenek ihletet, fontos számukra, hogy eszközeik vonzó megjelenésűek legyenek, emellett küldetésüknek tartják a lehető legmagasabb szintű kép/hangjel feldolgozást, a kifogástalan felhasználói élményt, ezzel párhuzamosan a legjobb lejátszók közé beférkőzve.

Egreat A10 médiajátszó

A10 és A11 nevű médiajátszóik letisztult megjelenés mellett kínálnak erős formátumtámogatottságot (beleértve a 4K/UHD HDR műsorokat) és mindehhez gondosan megtervezett, minőségi alkatrészekből felépített áramkör társul.

Egreat A10 médiajátszó hátlap

A műsort hálózatról vagy a beépíthető merevlemezről is képesek lejátszani, a gyártó leírása szerint minden filmes könyvtárhoz a borítót automatikusan letöltik az internetről. Utóbbi hatékonyabb, mint sok más rendszeré, mert pl. az USB-n csatlakoztatott háttértárak könyvtárait is automatikusan felismeri és ellátja borítóképekkel még az mkv fájlokkal is könnyen elbánik.

Egreat A10 médiajátszó menü poszter

Az A5 és A8 lejátszók tudása sem elhanyagolható, a HDR10 támogatáson kívül többek közt Dolby Atmos/DTS:X, magassági csatornákat tartalmazó hanganyagokat is képesek dekódolni, a hátukon lévő USB portra bármikor illeszthetünk külső háttértárat, gyomrukba pedig hosszú távra elhelyezhetünk HDD-t.

Egreat A5 médiajátszó

Nem elhanyagolható (sőt, mérvadó) extra a BD és DVD .iso kiterjesztésű fájlok támogatottsága, aminek köszönhetően natív minőségben élvezhetjük a lemezen megjelent filmek és koncertvideók minőségét. Emellett további hab a tortán, hogy a 4K-s BD ISO fájlokat menüvel együtt képesek megjeleníteni, ami manapság még ritkaságnak számít.

Egreat A8 médiajátszó

Az Egreat médiajátszók kipróbálhatók az Octogon Audio bemutatótermében, webáruházukban pedig további részletes termékleírás érhető el.

www.octogonaudio.hu

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.