Cyrus készülékek a hifi boltokban

2017. július 10., hétfő, 19:15

Cyrus Audio Cyrus hifi Cyrus audio hifi erősítő DAC lejátszó

Az A.I.D.A. Audió forgalmazásában üdvözölhetünk itthon egy különc képviselőt az angol hifi világból, a kompakt, ugyanakkor high end eszközeiről híressé vált Cyrus-t.

A Cyrus egy kutatás- és fejlesztés-centrikus csapat, mely támogatja az innovatív elképzeléseket és fő mozgatórugójuk a folyton növekvő minőségű reprodukció iránti megszállottság. A magasan képzett mérnökökből álló csoport folyton keresi az új lehetőségeket és újítási opciókat a valódi hang visszaállítására szánt elektronikák világában.

Cyrus ONE

Másfelől kitartanak saját védjegyükként említett akusztikai karakterük mellett, amely - noha eszközeik egyre nagyobb részletességet és dinamikát vagy szélesebb hangszínpadot nyújtanak - minden terméküket áthatja. Az említett hangzás, elmondásuk szerint, a hallható részletek lehető legéletszerűbb megszólaltatását segíti. A Cyrus audiofil technológiái közé tartoznak többek közt olyan ínyencségek, mint a saját fejlesztésű Servo Evolution (SE) CD olvasó motor, a Zero Global Feedback erősítő topológia, és persze a Virtual Servo előerősítő. Legszembetűnőbb jellemzőjük, hogy elektronikus zajcsökkentéssel rendelkező készülékházaik a hagyományos hifi eszközök alapterületének felét foglalják.

Cyrus CD Xt Signature

Az Egyesült Királyságban tervezett és gyártott Cyrus termékek közt találhatók többek közt hálózati zenejátszók, integrált és elő-végerősítők, de olyan különlegességet is tartogatnak, mint az all-in-one felépítésű, otthoni zeneközpont funkciót betöltő Lyric.

Cyrus Lyric

A gyártó termékkínálatából szinte minden komponens már a magyarországi viszonteladóknál is meghallgatható, ill. megvásárolható.

www.aida-audio.hu

www.cyrusaudio.com

Cyrus Lyric

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.