Clint Magyarországon

2018. április 3., kedd, 14:30

Clint audio hifi hangszóró hangrendszer hangfal Bluetooth hangszóró Bluetooth hangfal Bluetooth hangrendszer

A modernkori zenehallgatás jeles képviselőjeként üdvözölhetjük hazánkban a Clint nevet is.

A 2008-ban alapított Clint a kimagasló minőség és a mai ízlés ill. szokások jegyében fogant. A márkanév és a hozzá társuló megjelenés talán nem sokat mond a laikusnak, bár könnyen lehet, hogy számos olvasónk ilyen-olyan szórakoztató elektronikai oldalon már megpillantotta szeme sarkából a gyártó jellemzően ablakpárkányban díszelgő vagy papírnehezékként álló, henger alakú eszközeit. Az alapítók közt olyanok is találhatók, akik a kilencvenes évek közepétől aktívan fejlesztettek egyes nyugat-európai DAB/DAB+ valamint internetrádió képes készülékeket. A Clint filozófiájának alapja, hogy alaposan átgondolt és esztétikus formatervre épülő termékeket nyújtson, felhasználóbarát kivitel mellett. Egyébiránt a cég javarészt Dániában fejleszti és tervezi komponenseit.

Clint ODIN Bluetooth hangszóró

Kínálatuknak jelentős hányadát a digitális kor igényeire szabott hangrendszerek képezik. Készítenek az említett DAB+ és internetrádió vételre képes eszközökön kívül set top boxokat is, de legtöbben az Asgard szériával kapcsolják össze a Clint nevet. Utóbbi különböző teljesítményű és méretű, vezeték nélküli hangrendszereket (FREYA Bluetooth és FREYA Wi-Fi, HEIMDALL, ODIN) tartalmaz. Mindegyikük többféle módon bírható szóra, alkalmazhatók TV hangszóróként és/vagy hálózati mindenesként is, utóbbi esetén iOS és Android kompatibilis applikáció lesz a felhasználó segítségére.

Clint App

A Clint Asgard App magába foglal multiroom funkcionalitást, TIDAL és Spotify Connect valamint Apple AirPlay klienseket, tehát a legnépszerűbbek mind rendelkezésre állnak.

A Clint termékek tudásával és árával kapcsolatban, további információkért az itthoni forgalmazó honlapján érdemes körülnézni, reméljük, hogy hamarosan mi is kipróbálhatjuk a letisztult skandináv szerkentyűket!

smartshop.hu

clintdigital.com

Clint HEIMDALL

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.