NAD M33 néven debütál a Masters sorozat újonca

2020. augusztus 4., kedd, 14:05

NAD audio hifi erősítő hifi erősítő sztereó erősítő NAD hifi NAD erősítő NAD hifi erősítő NAD sztereó erősítő

Többek között BluOS Streaming funkció, széleskörűen kihasználható DAC és beépített DIRAC szobaakusztika korrekció teszi versenyképessé a NAD új, csatornánként 200 W folyamatos teljesítményű hibrid digitális erőgépét.

NAD M33 sztereó erősítőNAD M33 sztereó erősítőNAD M33 sztereó erősítőNAD M33 sztereó erősítőNAD M33 sztereó erősítőNAD M33 sztereó erősítőNAD M33 sztereó erősítőNAD M33 sztereó erősítő hátlapNAD M33 sztereó erősítő hátlapNAD M33 sztereó erősítőNAD M33 sztereó erősítőNAD M33

Az M33 tovább hordozza a NAD immár széleskörűen alkalmazott hibrid digitális erősítő technológiáját, kiegészítve a modern kor igényeivel. A BluOS támogatásnak köszönhetően többszobás hangrendszerbe integrálható, a Google Home és Amazon Alexa kompatibilitás által (beleértve a Crestron, Control4, Lutron és KNX rendszereket) pedig intelligens otthonokban vezérelhető anélkül, hogy az előlapot vagy a távvezérlőt megérintenék.

NAD M33 sztereó erősítő

A beépített DIRAC Live szobaakusztika korrekcióhoz öt különálló profil rendelhető, amennyiben a felhasználó több beállítást szeretne tárolni például zenei stílusoktól függően. Hat digitális és három analóg bemenettel (beleértve a phono aljzatot) rendelkezik az erősítő, továbbá két pár hangsugárzó kimenetet is kínál (kettős kábelezés esetére), de sztereó kiosztásban, akár további két aktív mélysugárzó is csatlakoztatható hozzá (tetszés szerint digitális keresztváltóval szűrve).

NAD M33 sztereó erősítő hátlap

Hogy teljes legyen a lista, említést érdemel a televízió tulajdonosoknak praktikus HDMI aljzat, valamint okostelefonos/Apple centrikus felhasználóknak a kétirányú aptX HD Bluetooth és Apple AirPlay 2 kompatibilitás.

NAD M33

A NAD Masters sorozat jellegzetes stílusjegyei (alumínium ötvözet készülékház) mellett olyan adottságok teszik kényelmesebbé a felhasználói élményt, mint az előlapi színes, 7 col képátlójú, érintést érzékelő TFT kijelző. A hátoldalon két MDC kártyahely is található a jövőbeni fejlesztések esetére, így növelve az eszköz várható élettartamát és funkcionalitását.

NAD M33 sztereó erősítő

A legtöbb otthonra tervezett audiofil hangsugárzót könnyedén kiszolgálhatja a NAD M33, köszönhetően 8 ohmon mért 200 W/csatorna teljesítményének. Az erősítő várható érkezésével és árával kapcsolatban a hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

aida-audio.hu

nadelectronics.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.