Mark Levinson No 585 beszámítási akció

2015. április 21., kedd, 13:05

Mark Levinson audio hifi erősítő high end hifi erősítő hifi akció erősítő akció high end erősítő Mark Levinson erősítő

20 % kedvezményt hirdetett meg integrált sztereó erősítőjére, a No. 585 típusra az amerikai high end hifi gyártó Mark Levinson.

Mark Levinson No 585 high end integrált sztereó erősítőMark Levinson No 585 high end integrált sztereó erősítőMark Levinson No 585 high end integrált sztereó erősítőMark Levinson No 585 high end integrált sztereó erősítő hátlapMark Levinson No 585 high end integrált sztereó erősítő

Bármilyen működő, régi vagy megunt sztereó hifi készülék beszámításával 20 % kedvezménnyel lehet megvásárolni a Mark Levinson No. 585 típusú integrált sztereó erősítőjét, mely az amerikai gyártó jelenlegi legfrissebb készüléke.

Mark Levinson No 585 high end integrált sztereó erősítő hátlap

Az említett erősítő különlegességei közé tartozik, hogy belsejében minden áramkör (előerősítő, végerősítők, DAC, tápegység) külön modulokból épül fel, és készítői csak a legszükségesebb helyeken alkalmaztak kábelezést, így szinte teljesen vezetékek, avagy plusz átviteli közeg nélkül haladhat a jel. A No. 585 további érdekessége a Harman által szabadalmazott és kifejlesztett Clari-Fi digitális jeljavító technológia, melynek köszönhetően a vártnál jobb minőségben szólaltatja meg tömörített zenei felvételeinket. Egyébiránt az erősítő teljes értékű DAC áramkörrel büszkélkedhet; két optikai, két koaxiális, egy AES/EBU és egy PC-USB aljzat segítségével fogadja otthoni forráseszközeink digitális hangjelét, emellett további négy analóg hangbemenet közül válogathatunk. Ha kiegészítő aktív mélyládát kötünk rá, akkor a No. 585 automatikusan átállítja a végerősített kimenet alsó frekvenciás határértékét 80 Hz-re.

A készülék további előnyei közé tartozik az a tiszta és nyers erő, ami eddig is megalapozta a Mark Levinson komponensek népszerűségét. Csatornánként 200 W teljesítményt kapunk 8 ohmon, aminek köszönhetően még a nagyobb, álló hangfalakat is szépen meghajtja az erősítő, 1000 W-os toroid transzformátora pedig kellő dinamikai tartalékot biztosít valamennyi zenei stílus és film hallgatásakor. Küllem szempontjából sincsen miért szégyenkeznie a No585-nek: masszív fém készülékházát élvonalbeli módszerekkel, remek minőségű alkatrészekből építették fel, vastag előlapi lemezei és az egyetlen tömbből esztergált, agyarként ágaskodó, eloxált alumínium vezérlő potméterek is hozzátesznek a jellegzetes Mark Levinson megjelenéshez.

Mark Levinson No 585 high end integrált sztereó erősítő

A Mark Levinson No. 585 integrált sztereó erősítő 2015 június 30-ig 20 % kedvezménnyel, 4 572 000 Ft helyett 3 658 000 Ft-os áron vásárolható meg az itthoni forgalmazónál, ahol további termékinformációk és hifi/házimozi érdekességek találhatóak.

www.hazimozistudio.hu

www.marklevinson.com

Mark Levinson No 585 high end integrált sztereó erősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.