Fezz Audio a Gedeon Audio kínálatában

2022. december 12., hétfő, 14:10

Fezz FezzAudio audio hifi erősítő hifi erősítő sztreó erősítő csöves erősítő Fezz erősítő Fezz Audio

A Gedeon Audio jóvoltából új gyártó termékeit ismerhetik meg azok, akik érdeklődnek a lengyel hifi és általában a modern ötletekkel kombinált elektroncsöves technológia iránt. A Fezz három pillére az élvezet, megbízhatóság és elköteleződés. Első szállítmányuk már megérkezett Budapestre és kipróbálható a Gedeon Audio bemutatótermében.

Fezz EVO Omega Lupi Torus erősítőkFezz Torus 5060 sztereó erősítőFezz Torus 5060 sztereó erősítőFezz EVO erősítőkFezz EVO Titana csöves erősítőFezz EVO Mira Cet 300b csöves erősítőFezz EVO Silver Luna csöves erősítőFezz EVO Gaia Mini phono erősítőFezz FAC SPC hangfalkábelFezz Auriga Reference tápkábelFezz Sculptor Reference tápszűrőFezz Audio gyárFezz Audio gyárFezz Audio gyárFezz Audio gyárFezz Audio gyár

A Fezz Audio koncepciójának része a kifogástalan hangzásra törekvés és az esztétikus formaterv. Termékeik a prémium kategóriát képviselik, elsődleges célközönségüket az igényes zenekedvelők képezik. Kínálatukban találhatók integrált tranzisztoros és elektroncsöves erősítők, hangfalakhoz és fejhallgatókhoz egyaránt.

Fezz FAC SPC hangfalkábel

Emellett elő-végerősítőket, MM-MC kompatibilis phono előerősítőket és egyéb kiegészítőket (alátétek, kábelek, tápelosztók stb.) készítenek. Érdekesség, hogy a Fezz Audio és Toroidy.pl valójában ugyanaz a cég. Így vált lehetségessé, hogy a toroid transzformátorokat is helyben, saját forrásból tudják elkészíteni.

Fezz Audio gyár

A csöves erősítők között találhatók single-ended és push-pull elven működő modellek egyaránt. Kimeneti oldalon gyakran alkalmazott csőkészlet a 300b, de erősítőtől függően találkozni asn7, 12AX7 és EL34, továbbá ECC83 csövekkel is.

Fezz EVO Titana csöves erősítő

Külön említést érdemel, hogy Titania nevű erősítőjük két kiadása is KT88 csőkészleten alapszik. Mindegyik készülék esetében exkluzív színek közül lehet választani. Az egyedi árnyalatok nemcsak az eszközök megjelenését dobják fel, hanem a hallgató szobájához is jobban illeszkedő látványt kölcsönöznek. Az egyetlen csatornára értendő teljesítmény erősítőtől függően többnyire 15-40 W között alakul.

Fezz Torus 5060 sztereó erősítő

A Fezz Audio Torus képviseli a gyártó tranzisztoros integrált sztereó erősítő szériáját. Három tagból áll (Torus 5060, Torus 5050, Torus 5040), melyek teljesítményben azonosak (egyetlen csatornán 65 W 8 ohmon), viszont szolgáltatásban különböznek. A legnagyobbnak számító Torus 5060 tartalmaz egyedül számítógépes USB, optikai és koaxiális bemeneteket. Ugyanakkor a legkisebb Torus 5040 is kínál már olyan praktikus funkciókat, mint a sztereó mélysugárzó kimenet és előerősítő bemenet (amennyiben valaki csak a végfok részt szeretné használni).

Fezz Audio gyár

A Fezz Audio termékekkel kapcsolatban részletes leírás található a gyártó és a forgalmazó weboldalain. Személyes meghallgatással, rendeléssel és árakkal kapcsolatban érdemes felvenni a kapcsolatot a Gedeon Audióval.

gedeonaudio.hu

fezzaudio.com

Fezz Sculptor Reference tápszűrő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.