Egyedi installációs erősítőket készít a Rotel

2022. május 17., kedd, 06:15

Rotel audio hifi erősítő végerősítő végfok Rotel erősítő nyolccsatornás erősítő installációs erősítő

A japán hifi cég két többzónás erősítővel bővíti kínálatát. Az analóg és digitális bemenettel is rendelkező C8 és C8+ névre keresztelt készülékek nyolccsatornás kivitelűek. Ezáltal egy épületen belül akár négy külön szoba hangosítását is képesek elvégezni.

Rotel C8 végerősítőRotel C8 végerősítőRotel C8 végerősítő hátlapRotel C8 végerősítőRotel C8 végerősítőRotel C8 végerősítőRotel C8 végerősítőRotel C8+ végerősítőRotel C8+ végerősítő hátlapRotel C8+ végerősítő

Április elején jelentette be C8 és C8+ erősítőit a 60 éve tevékeny Rotel. A készülékek az úgynevezett egyedi installációkhoz készülnek. Alkalmazhatók házimozi rendszer, vagy egy épületen belül, különböző szobákban elhelyezett hangfalak megszólaltatására is.

Rotel C8 végerősítő

Az erősítőket úgy tervezték, hogy magas hangminőségű jelet szolgáltassanak. Kettejük közti egyik fő eltérés a teljesítményük. A C8 70 W, míg a C8+ csatornaként 135 W folyamatos teljesítményt ad 4 ohmon, az összes csatorna egyidejű hajtásával. Lehetőség van a zónakimenetek áthidalására is. Ezesetben 4x150 W, illetve 4x300 W teljesítmény érhető el, szintén 4 ohmon.

Rotel C8 végerősítő hátlap

Rotel C8+ végerősítő hátlap

Az erősítőkön 4 pár analóg sztereó RCA bemenet található. Belső kapcsolás segítségével bármelyik bemenet jele továbbítható bármelyik kimenetre. Az erősítőhöz csatlakoztatott hangfalpárok hangerejét és a hangszínszabályzást függetlenül, zónák szerint lehet módosítani. Ugyanígy balansz beállítás is lehetséges. A C8+ erősítő nemcsak teljesítményben múlja felül a C8-at, hanem szolgáltatásokban is. Az analóg RCA opciók mellett két optikai és koaxiális digitális bemenetet is tartalmaz.

Rotel C8+ végerősítő

Mindkét erősítő rendelkezik előlapi kijelzővel, amely megkönnyíti a beállítást és mindennapi használatot. A készülékek szabványos 2U magasságúak, mellékelt beépítő fülek segítségével rack szekrénybe is helyezhetők.

Rotel C8 végerősítő

Ethernet, RS-232 és 12 voltos trigger portok is kerültek rájuk, így vezérlésük korszerűen, intelligens otthonokban is megvalósítható. A C8 előreláthatóan 975 000, a C8+ pedig 1 199 000 forintért Magyarországon is rendelhető lesz, az első darabok várhatóan nyártól fognak érkezni. További termékadatokért és készlet elérhetőséggel kapcsolatban a hivatalos magyarországi forgalmazónál érdemes tájékozódni.

aymara.hu

rotel.com

Rotel C8+ végerősítő

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.