Vezeték nélküli házimozi: jön a System Audio Surround Hub

2023. január 11., szerda, 12:50

SystemAudio audio hifi házimozi hangfal hangfalszett házimozi hangfal házimozi hangfalszett System Audio System Audio hangfal System Audio házimozi System Audio Surround Hub

Diszkrét hangsugárzókon, egyetlen kis vezérlő egységen és a tévén kívül már semmi más nem kell ahhoz, hogy vezeték nélkül is térhatású hang jöhessen létre a szobánkban. A System Audio Surround Hub magas felbontású hangzást tesz lehetővé, felhasználóbarát működés mellett. Érkezése 2023 februárjában várható.

System Audio Surround HubSystem Audio Surround Hub frontSystem Audio Surround Hub hátlapSystem Audio házimozi hangfalszett

Szükségtelenné teszi házimozi erősítő, Blu-ray lejátszó, fizikai filmek és hangfalkábel használatát a dán System Audio legújabb központi egysége. Használata a házon belüli Silverback hangsugárzókkal párosítva lehetséges. Annak ellenére, hogy óriási adatforgalmat bonyolít le a hozzá csatlakoztatott hangfalakkal, a Soundhub gyártója szerint egyáltalán nem bonyolult a használata. Tervezésekor azt tartották szem előtt, hogy beüzemelése és vezérlése minél könnyebb legyen.

System Audio Surround Hub hátlap

A legnépszerűbb streaming szolgáltatóknál sok film térhatású hanggal, sőt, gyakran Dolby Atmos hangsávval együtt is nézhető. Akik rendelkeznek komolyabb lemezgyűjteménnyel, digitális és analóg forráseszközüket is csatlakoztathatják a Surround Hub-hoz. Tartalmaz RCA, optikai és HDMI bemeneteket, utóbbiból hármat is. A rendszer beállítása a System Audio saját alkalmazásával (SA Cockpit) lehetséges. Egyelőre még nincs tudomásunk róla, hogy legfeljebb hány hangsugárzót képes vezérelni az eszköz. A zenei szolgáltatások támogatottsága is nyitott kérdés, de mire hivatalosan üzletekbe kerül, további részletek várhatók.

System Audio házimozi hangfalszett

A System Audio Surround Hub 1100 eurónak megfelelő forintért lesz kapható. Amennyiben lesz rá lehetőségünk, részletesebb bemutató cikkel is visszatérünk rá. További termékinformációkért a hivatalos forgalmazónál és a viszonteladóknál lehet érdeklődni.

aos-hungary.com

system-audio.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.