Bowers & Wilkins akció

2017. november 15., szerda, 09:05

BW audio hifi házimozi hangfal hangszóró Bowers Wilkins hangfal akció akciós hangfal Bowers hangfal hifi hangfal high end hangfal

Az Aymara Kft. immár 20 éve a magyar Bowers & Wilkins forgalmazó és ezt egy kiadós akcióval ünneplik meg.

Bowers & Wilkins 803 D3 hangfalBowers & Wilkins 705 S2 hangfalBowers & Wilkins P9 fejhallgatóBowers & Wilkins hangfal akció

2017. november 13-tól december 2-ig, azaz 20 napig 20 % kedvezménnyel lehet megvásárolni az Aymara Kft. bemutatótermének készletén lévő Bowers & Wilkins termékeket. Utóbbiba értelemszerűen beletartozik az audiofil hangfal specialista cég valamennyi (800 D3/700 S2/600 S2) szériája, melyeket már több cikkben is bemutattunk. A Bowers & Wilkins név bizonyára nem szorul bemutatásra azoknak, akik komolyabb szinten foglalkoznak a hifi világával, termékeiket magas gyártási színvonal, modern technológiák és részlet-orientált, közvetlen hangzás jellemzi.

Bowers & Wilkins 705 S2 hangfal

Sajátosságaik közé sorolható többek közt az FST habperemes szőtt kevlár középsugárzó, a Nautilus tölcsér, a 800 Series-ben használatos Matrix merevítés és az ugyancsak a csúcskategóriában található gyémánt dóm magassugárzók, hogy csak néhány érdekességet említsünk. Nemrégiben írtunk az új 700 S2 sorozatról is (teszteltük a 705 S2 állványos- és 702 S2 álló hangfalat), amely a zászlóshajó modellek után kedvezőbb áron is elérhetővé tette a kevlárnál jobb tulajdonságokkal rendelkező Continuum membránt és az Aerofoil basszushangszórók profilját.

Bowers & Wilkins P9 fejhallgató

Az akció által érintett valamennyi termék természetesen kipróbálható, meghallgatható vásárlás előtt. A kedvezmény ugyancsak érvényes a multimédiás termékekre is (pl. fejhallgatók, vezeték nélküli hangrendszerek), viszont a már akcióban lévő modellekre, ill. a PX fejhallgatóra nem.

www.aymara.hu

Bowers & Wilkins hangfal akció

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.