Bivalyerős mini hangrendszert tessék!

2016. január 12., kedd, 12:05

Naim Muso audio hangfal hangszóró hangrendszer Naim Muso Naim hangrendszer Naim hangfal aktív hangfal vezetéknélküli hangrendszer vezetéknélküli hangrendszer Bluetooth hangfal Bluetooth hangszóró

A Naim fellelkesülve igényes ugyanakkor jó funkcionalitással ellátott "Mu-so" koncepciójának sikerén, a dizájnos köntösbe bújtatott multimédiás famíliát újabb taggal bővíti. Az aktuális jövevény egy parányi kocka, gyönyörű kivitelben, 300 W teljesítménnyel. Lehet pirosat kérni? Csak nem a jövendőbeli, irodai álom hangkeltőnkhöz van szerencsénk?

Naim Mu-so Qb hangrendszerNaim Mu-so Qb hangrendszerNaim Mu-so Qb Airplay hangrendszerNaim Mu-so Qb hangrendszerNaim Mu-so Qb hangrendszerNaim Mu-so Qb hangfalNaim Mu-so Qb hangszóróNaim Mu-so Qb hangrendszer hátfalNaim Mu-so Qb hangfal színekNaim Mu-so Qb hangfal mélysugárzóNaim Mu-so Qb hangfal középsugárzó

A cég Salisbury-ben lévő laborjában kifejlesztett hangrendszerének fő érdekessége, hogy meglepően kicsi, ezáltal bárhova elhelyezhető otthonunkon belül. Nem kell külön hangfalakat és erősítőket kötögetni, egy komponens elvégzi a munka jelentős részét. A trendi koncepció manapság elvárható extrákkal párosul, így nem is meglepő, hogy a Mu-so Qb internetes zenei klienseket is tartalmaz. Utóbbiak közé tartozik a Spotify Connect és TIDAL. Lokális tartalmainkat is számos módon képes fogadni a kis méregzsák; ebben többek közt aptX-kompatibilis Bluetooth vevő, AirPlay és mobileszközök dokkolását segítő USB port fog segíteni. A többek közt intelligens jelszint vezérléssel és multiroom (többszobás) építési lehetőséggel ellátott hangrendszer vezérlésére, mobileszközre letölthető applikációt is nyújt a Naim.

Naim Mu-so Qb Airplay hangrendszer

Még a hátoldal kialakítása is szemgyönyörködtető - a teljes egészében alumínium lemez egyben hűtőborda is. A szemünk számára rejtett részeken üvegszállal erősített polimert alkalmaztak a rezgéscsillapítás (azaz jobb hangzás) érdekében, a komplett hangrendszer pedig egy diszkréten megvilágított, vaskos akril lapon áll.

Naim Mu-so Qb hangrendszer hátfal

A kb. 21 x 21 x 21 cm-es méret olyannyira szűknek bizonyult, hogy a hagyományos, kerek kialakítás helyett lapított, inkább ellipszis profilú, (100 W-os erősítővel hajtott) basszus hangszóró került az előlapba.

Naim Mu-so Qb hangfal mélysugárzó

Az oldallemezekben további két basszus membrán gondoskodik az ütős alsó frekvenciák megszólaltatásáról. Ezeket kiegészíti két középsugárzó és két textil dóm magassugárzó. A hangszórórácsot levéve jól látható, hogy a hangkeltő felületek egymástól eltérő szögben szórják a hullámokat, hogy minél nagyobb térben terjedjen a megszólaltatott információ.

Naim Mu-so Qb hangfal

A Naim Mu-so Qb alapértelmezetten fekete takaróselyemmel kerül forgalomba, melyet későbbiekben, kb. 50 font felár ellenében lecserélhetünk pörkölt narancs, élénkvörös vagy mélykék színűre.

Naim Mu-so Qb hangfal színek

A Naim Mu-so Qb magyarországi elérhetőségéről és pontos áráról az itthoni forgalmazónál lehet érdeklődni.

hu.horn.eu

www.naimaudio.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.