Az utolsó mindent visz - Klipsch Palladium házimozi akció

2019. április 11., csütörtök, 09:50

Klipsch audio hifi hangfal hangfalszett hangszóró házimozi hangfalszett high end hifi hangfal Klipsch hangfal Klipsch házimozi Klipsch Palladium high end hangfal Klipsch házimozi hangfalszett

Az Extreme Audio vonzó ajánlatot állított össze azoknak, akik mostanában tervezik felsőkategóriás házimozi hangrendszer építését. A kínálatukban lévő, utolsó Klipsch Palladium 5.0 hangfalszett több mint 40 % kedvezménnyel vásárolható meg.

Klipsch Palladium házimozi hangfalszettKlipsch Palladium házimozi hangfalszett az Extreme Audio-banKlipsch Palladium P-38F hangfalKlipsch Palladium P-38F hangfalKlipsch Palladium P-38F hangfalKlipsch Palladium P-38F hangfalKlipsch Palladium P-38F hangfalKlipsch Palladium P-38F hangfalKlipsch Palladium P-38F hangfal hátlapKlipsch Palladium P-38F hangfal hátlapKlipsch Palladium P-38F hangfal hátlapKlipsch Palladium P-27C centersugárzóKlipsch Palladium P-27C centersugárzó hátlapKlipsch Palladium P-27S háttérsugárzóKlipsch Palladium P-27S háttérsugárzó

A Klipsch Palladium képviseli az amerikai gyártó legmodernebb, egyúttal esztétikában is legmagasabb szintű sorozatát. Noha a P-38F eggyel a zászlóshajó P-39F alá tartozik, termékadatai nem kevésbé bíztatóak. 300 W folyamatos terhelhetőséget és +/-3 dB kitérés mellett 40 Hz-24 kHz-ig tartó frekvencia-átvitelt ígér, egészen magas, 98 dB érzékenység mellett (tehát nem kell feltétlenül erőmű a hajtásához, illetve kisebb terhelésen is határozott dinamikát nyújt).

Klipsch Palladium P-38F hangfal

Természetesen nincsen akadálya annak, hogy kisebb helyiségekben helyezzék el a hangfalakat, de loft jellegű, tágas tereket is gondtalanul betölthetnek. A mélyhangok megszólaltatására alumínium, Rohacell és kevlár anyagokból készült hibrid membránok szolgálnak. Mindezzel a Klipsch nem titkolt célja, hogy a Palladium hangsugárzók az erősítőtől kapott energiát hatékonyan hasznosítsák.

Klipsch Palladium P-38F hangfal hátlap

A P-38F front hangdobozok és a hozzájuk tartozó P-27C centersugárzó egyaránt hátsó reflexnyílásos felépítésűek és egyformán kompressziós (alumínium, illetve titán anyagú, Tractrix tölcsérbe süllyesztett) hangszórókat használnak a középső és magas frekvenciákhoz.

Klipsch Palladium P-27C centersugárzó

A P-27S háttérsugárzók kétutas felépítésűek, falra akasztva nyújtanak ideális térhatást.

Klipsch Palladium P-27S háttérsugárzó Ez tehát az utolsó, Palladium hangfalakból álló, Merlot színű 5.0 rendszer, amely nem csak megvásárolható, hanem természetesen (mélysugárzóval is) meghallgatható az Extreme Audio budapesti szaküzletében.

www.extremeaudio.hu

Klipsch Palladium házimozi hangfalszett az Extreme Audio-ban

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.