Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró

2019. október 9., szerda, 07:20

Audio Pro audio hifi hangfal hangszóró Bluetooth hangszóró Audio Pro hangfal Audio Pro Bluetooth hangszóró

A svéd Audio Pro szeptember végén jelentette be a Bluetooth-os hangszóróinak legújabb tagját, a BT5-öt.

 Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró hátlap Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró

A svéd Audio Pro 1978 óta tervez és gyárt hangfalakat. Az utóbbi években a cég a mélyládák és analóg sztereó rendszerek mezsgyéjéről átlépett a vezeték nélküli és multiroom rendszerek világába.

 Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró

"Az utóbbi években főleg a multiroom hangszórókra összpontosítottunk (melyek természetesen Bluetooth-szal is rendelkeznek). Azonban nem szeretnénk a csak Bluetooth kategóriát magunk mögött hagyni, hiszen még mindig nagyon erős a jelenlétük a piacon. Nincs mindenhol lehetőség WiFi hálózathoz csatlakozni." - nyilatkozta Jans Henriksen, az Audio Pro gazdasági és marketing vezetője. "Ezért döntöttünk egy olyan hangszóró létrehozása mellett, ami elszakad a megszokott formavilágtól a szín és az anyaghasználat terén, ragaszkodva a kimagasló hangminőség megtartásához. Valami olyat akartunk, ami igazán kitűnik a Bluetooth-os hangszórók piacán."

A svéd Audio Pro szeptember végén jelentette be a Bluetooth hangszóróik legújabb tagját, a BT5-öt.

 Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró

A BT5 három színben lesz megvásárolható: driftwood, dió és fekete, melyek mind fából készült hatást sugallnak. Az újrahasznosított fa és természetes anyagok dizájn trendjét követve, mindegyik szín elszakad a hagyományos, egyszínű külsejű termékektől, ezzel is jobban magára vonva a közönség figyelmét.

 Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró

A driftwood a napsugárzás szárította nyári napok hangulatát sugallja a hullámok sima, áramló mozgását megidézve, amivel bármilyen helyiségnek nosztalgikus, ugyanakkor kortárs légkört tud kölcsönözni. A dió szín melegséget áraszt magából a sötét árnyalatokkal és a természetes fa hatású külsejével, és inkább a tradicionális helyiségekben mutat jól. Még a fekete verzió is eltér a megszokottól hajszálerezett kivitelezésével, ami életre kelti az uralkodó színt.

 Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró

A BT5 finoman ívelt sarkainak köszönhetően a hangszóró az otthon dísze is lesz, nem csupán egy egyszerű hangszóró. Az alumínium vezérlőpanel és a kerek érintőgombok követik az Audio Pro díjnyertes C- és T-sorozatának formatervét, ugyanakkor a kortárs szövetborítás a skandináv letisztultság nyomában jár, akár az A10 és A40 hangszórók esetében is. A skandi-stílusú dizájn és a minimalista külső együttesen gondoskodnak arról, hogy a hangszóró szinte bármilyen otthonba be tudjon illeszkedni.

 Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró hátlap

Az Audio Pro várhatóan egy olyan hangot hozott létre egy gondosan kidolgozott fadobozból, ami még azokat is lenyűgözi, akik már régóta követik a gyártó munkásságát.

aida-audio.hu

www.audiopro.com

 Audio Pro BT5 Bluetooth hangszóró

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.