Álló aktív hangfalat jelentett be a KEF

2022. május 13., péntek, 11:45

KEF audio hifi hangfal hangszóró hifi hangfal aktív hangfal KEF hangfal KEF aktív hangfal

LS60 Wireless néven mutatta be a hangsugárzó specialista KEF legújabb alkotását. Formáját Michael Young népszerű brit ipari tervezőnek köszönheti. A keskeny profilú dobozok innovatív technológiákat és összesen 1400 W teljesítményű erősítőt tartalmaznak.

KEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfal Uni-Q hangszóróKEF LS60 Wireless aktív hangfal hangszrókKEF LS60 Wireless aktív hangfal talpKEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfalKEF LS60 Wireless aktív hangfal

A KEF LS60 Wireless a korábban általunk is tesztelt LS50 Wireless állványos aktív hangfal nagytestvérének tekinthető. A gyártó célja olyan hangsugárzó létrehozása volt, amely bármilyen lakóteret képes egyenletesen betölteni zenék vagy akár filmek hangjával. A KEF részben e termék bejelentésével ünnepli 60 éves fennállását.

KEF LS60 Wireless aktív hangfal Uni-Q hangszóró

Különlegesség, hogy az LS60 Wireless hangfalakon szemből csak egyetlen hangszóró látható. 12. generációs, koncentrikus Uni-Q szólaltatja meg a középső és magas frekvenciákat, kiegészítve a cég egyedi "metamateriális" elnyelő technológiájával (MAT).

KEF LS60 Wireless aktív hangfal

A mélyhangokat két pár ellentétes irányba néző Uni-Core mélysugárzó szólaltatja meg, amelyeket a doboz oldalaiban rejtettek el.

Az LS60 Wireless vezeték nélküli hangrendszer, ami részben azt jelenti, hogy a jobb és baloldali hangfal közötti kommunikáció kábelmentesen is történhet. Másrészt hálózati funkciókban is bővelkedik: okostelefonról vezérelhető a KEF Connect alkalmazáson keresztül és beépített WiFi segítségével képes Apple AirPlay kliensként vagy Google Chromecast zónaként működni.

KEF LS60 Wireless aktív hangfal

A hangsugárzókat igény szerint Ethernet kábel által is lehet egymáshoz, vagy a helyi hálózati router készülékhez csatlakoztatni.

KEF LS60 Wireless aktív hangfal

Említést érdemel még a HDMI eARC bemenet megléte, aminek köszönhetően televíziós hangrendszerként, a képmegjelenítő távvezérlőjével is kontrollálható az LS60 Wireless. Emellett optikai, koaxiális, analóg RCA és Bluetooth 5 bemenetek közül lehet még válogatni.

KEF LS60 Wireless aktív hangfal

A rendszer beépített D/A konvertere 384 kHz/24 bites PCM jelfolyamokat, DSD-t és MQA-t egyaránt képes kezelni. A magas-, közép- és mélysugárzók dedikált erősítők segítségével szólaltatják meg a hangokat.

KEF LS60 Wireless aktív hangfal

A KEF LS60 Wireless szürke, fehér és kék színben rendelhető. Külföldi források szerint nagyjából 2,6 millió forintba fog kerülni a sztereó szett, a várható érkezéssel kapcsolatban a hivatalos viszonteladóknál lehet érdeklődni.

aos-hungary.com

eu.kef.com

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a info@av-online.hu címre.