Meggyőző fülesekkel újított az Astell&Kern

2019. január 8., kedd, 00:50

AstellKern AstellandKern audio hifi fejhallgató fülhallgató hifi fejhallgató hifi fülhallgató AK fejhallgató AK fülhallgató AstellKern fejhallgató AstellKern fülhallgató

AK T5p 2nd Gen és Diana néven üdvözölhetjük a cég legújabb fej- és fülhallgatóját. A Beyerdynamic és Jerry Harvey Audio cégekkel közösen fejlesztett termékek már Magyarországon is kipróbálhatók.

Az Astell&Kern jó ideje működik együtt a német Beyerdynamic céggel. Közös munkájuk egyik gyümölcse az általunk is tesztelt AK T8iE Mk II volt. Az AK T5p 2nd Generation valójában a Beyerdynamic azonos nevű fejhallgatójának Astell&Kern lejátszókhoz optimalizált változata.

Astell&Kern T5p 2nd Generation fejhallgató és Astell&Kern zenelejátszó

Megépítettségét, anyagminőségét tekintve egyértelműen a felső kategóriához tartozik. Belsejében ún. Tesla technológiájú meghajtók találhatóak, amelyek magas hatékonyság és alacsony impedancia által képesek rendkívül árnyalt és dinamikus hangot létrehozni.

Astell&Kern T5p 2nd Generation fejhallgató Tesla hangszóró

Az AK T5p 2nd Gen moduláris kábellel érkezik, amelyet először ehhez a fejhallgatóhoz készítettek. Négy tömör ezüst és négy OCC monokristályos réz vezetőszálat tartalmaz. A kábel végén 2,5 mm-es 4-pólusú szimmetrikus csatlakozó található, amelyet adapter seítségével 3,5 mm-es sztereó Jack végződésre alakíthatunk. A Németországban tervezett és gyártott fejhallgató már itthon, a KáCsa Audió szaküzletében is meghallgatható.

Astell&Kern T5p 2nd Generation fejhallgató

A Diana az Astell&Kern Siren sorozatának legfrissebb tagja. Jerry Harvey, az in-ear monitor specialista korábban a Billie Jean fülhallgatóval bizonyította be, hogy kisebb és megfizethetőbb kialakításban is képes kiszolgálni a sokat utazó zenerajongókat. A Diana apró, de jelentős részletekben múlja felül a Billie Jean-t.

Astell&Kern Diana fülhallgató

Háza műanyag helyett alumínumból készült, továbbá nem kettő, hanem háromutas kialakítású. A három fő (basszus, közép, magas) frekvenciasávhoz különálló lengőnyelves (Balanced Armature) motorokat használ.

Astell&Kern Diana fülhallgató

Az AK T5p 2nd Generation fejhallgató 4N tisztaságú ezüst/OCC réz kábelét örökölte ez a fülhallgató, csak diszkrétebb megjelenéssel. A Diana csomagolása a nagy füleshez hasonlóan 2,5-3,5 mm-es Jack adaptert tartalmaz, kiegészülve három pár különböző méretű szilikon fülillesztékkel.

Astell&Kern Diana fülhallgató

A Diana 249 000 forintért, a T5p 2nd Generation pedig 369 000 forintért vásárolható meg, mindkét termékről hamarosan tesztet is olvashatnak itt, az AV-Online hasábjain.

kacsa-audio.hu

www.astellnkern.com

Astell&Kern Diana fülhallgató és Astell&Kern zenelejátszó

 

További cikkek:

Impresszum

Főszerkesztő:
Zsóka Krisztián
email: zsoka.krisztian@av-online.hu

Kapcsolatfelvétel:
info@av-online.hu
telefon: +36-30-2272035

Kiadó:

Future Life Kft.
Future Life Kft.

3535 Miskolc, Fényesvölgyi u. 16. 1/3.

 

Kapcsolat

Kérdése merült fel a szórakoztató elektronika rejtekében?
Írjon nekünk: info@av-online.hu

Médiaajánlat

Személyre szabott ajánlatért írjon a marketing@av-online.hu címre.